BröllopsGuiden

elpe78s blogg

« November 2023 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

POSTAT 2012-08-31 11:40:37

Hur bröllopet var och efteråt

Hej! Har haft fullt upp med både bröllop och bröllopsresa men har nu kommit hem och hunnit landa. Bröllopet var fantastiskt! Det skulle regna men det höll upp hela dagen fast det fanns mörka tunga moln på himlen. Det var mycket stressigt dagen innan och vi var inte klara i lokalen förrän vid midnatt. Naglarna fick jag göra på morgonen på bröllopsdagen. Då var det skönt att få koppla av lite och sen direkt åkte jag till frisören där vi satte upp frisyren. Det blev så fint! Sen var det dags att åka till kyrkan i limosin som kom och hämtade mig hos frisören. Väl framme i kyrkan står min pappa och väntar på mig tillsammans med tärnan och våra brudnäbbar. Då blev jag ordentligt nervös för de5t hade jag inte varit något på hela dagen. Jag snubblade lite på klänningen när jag gick upp för altaret så den fick jag hålla upp lite. Väl framme hos prästen försvann timme väldigt fort och vips var det klart. Innan utgången fick alla gäster ta kort och sen gick vi ut. Så var det dags för riskastningen! Inte hade jag en tanke på att riset kunde hamna innanför klänningen! Men det gjorde det så jag gick runt hela kvällen med ris mellan brösten och mage samt i håret som föll ner lite då och då Laughing. Det var inte många som hade sagt till i förväg om tal så våra kära toastmaster och toastmadam trodde att de hade massa tid för sina saker men där trodde de fel för under middagens gång blev det bara fler och fler som ville hålla tal så det hann faktiskt inte med någon lek de planerat. Vilket inte gör någonting för allt var helt perfekt ändå. De gjorde sitt bästa och de var ett perfekt värdpar. Sen var det presentöppning som tog lite tid och sen dags för valsen. Den hade vi inte tränat alls inför då min käre make ansåg att han kunde det så bra. MEN! Det gick väldigt bra måste jag säga fast han halkade några gånger på min klänning Laughing. Festens alla timmar försvann fort de med och plötsligt vaknade vi upp dagen efter på hotellsviten. Dagen efter kände jag sorg faktiskt över att det redan var över efter så lång planering och längtan. Men direkt på måndagen åkte vi iväg på vår bröllopsresa som gick med bil till venedig, Italien, Monte-Carlo,Monaco och Nice, Frankrike.

Har precis suttit och redigerat filmen från festen och resan och hon som spelade in på festen har gjort ett så otroligt jobb.

Till vårt kära värdpar har vi givit presentkort från liveit.se för deras enorma arbete och stöd de givit oss under dessa månader.

bröllopsföljetbordsdekorationenBrudenBrudbukettenKlippstrand, niceRingenVenedig