BröllopsGuiden

HawaiianDream

« December 2022 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2012-09-21 12:46:32

Möhippan

Som sagt hade jag min möhippa i onsdags och tänkte berätta lite med detaljrikt om vad som hände. :)
Jag hade haft mina misstankar eftersom jag tyckte att min syster betedde sig ovanligt underligt men trots det trodde jag ändå inte att dom hade kokat ihop något eftersom mina vänner vet att jag har ett fullspäckat schema nu in i det sista.


Det började med att jag egentligen skulle träffa en vän på stan. Hon ville träffas på Waynes så jag gick dit, just då helt tänkandes på andra saker än mina misstankar om möhippa och hittade henne ganska snabbt.
Bakom ryggen hör jag sen musik spelas på högsta volym och ca tio tjejer omringar mig och dansar. Alla utklädda (en låtsasgravid, någon muslim och en och en annan hiphopare) för att jag inte skulle se dom när jag kom in, haha!

Iallafall kastas jag in i uppdragen direkt. Dom satte på mig en solhatt och jag fick direkt gå till dressman för att klä av fem olika kalsongskyltdockor. När det var klart fick jag springa därifrån och göra saker som söka jobb på stadium med ett överlöjligt CV haha, låtsas jobba på Gina Tricot och försöka få folk att köpa saker, plocka godis på Hemköp och gå till kassan och be kassören väga det åt mig flera gånger, måla brösthår på fem olika killar och självklart spela dragspel för att tjäna ihop pengar till bröllopet.

Ögonbindel på och blev skjutsad till McDonalds där jag fick gå runt och fråga folk om jag kunde fylla på deras dricka och se till att alla hade det bra.
Vips på med ögonbindel igen och blev avlämnad på okänd plats. Tjejerna försvann och jag fick stå där själv en liten stund innan jag hör musik från fjärran. Två händer rycker av mig ögonbindeln och fyra killar dansar runt mig med någon slags indianmusik. Innan jag hann se vilka alla var fick jag på ögonbindeln igen och de bar mig bort till en bil och körde iväg mig.

Med en ny uppdragslapp blev jag släppt i ett lägenhetsområde och hade uppgiften att knacka runt och få ihop alla ingredienser till en kladdkaka. Fick självklart inget recept utan fick gå på minnet och skulle se till att få dom exakta måtten.
När jag hade nästan allt begav jag mig mot en av tjejernas lägenhet. Väl där hade alla klätt om och gjort sig snygga och vi åt en helt fantastisk middag. Självklart vispade jag ihop min kladdkaka så alla fick smaka ;)

Under kvällen överöste dom mig med fina ord och presenter. Innan kvällen var slut gav dom mig en sista uppdragslapp. Som tur var lurade dom mig (det var inget uppdrag) utan dom bjöd in mig på spakväll. Ögonbindel på igen och vips så var vi hos en av tjejernas föräldrar som har ett lyxigt badkar och lite så. Så satt vi där och åt frukt och drack cider samtidigt som dom gav mig massage och ännu mer presenter.

Vid tolvtiden kramade jag tjejerna hej då och tackade för en helt fantastisk dag, för det var det verkligen! Dom hade planerat allt så fint och dom är så otroligt underbara!
Så låg jag sen på kvällen och läste brev som dom hade skrivit till mig. Snacka om att man är bortskämd med fina vänner. Helt otroligt! :)

Bjuder på en bild också. Självklart skulle Hawaii in på ett hörn så här kläs jag om med Hawaii-skjorta, blomstermönstrad sarong och självklart en låtsas lei. :)

Möhippa