BröllopsGuiden

HawaiianDream

« Februari 2023 »
TI ON TO FR
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

POSTAT 2012-06-02 01:47:55

Ett steg avklarat, dags för nästa utmaning!

Efter en lång dag har äntligen alla inbjudningarna blivit utskickade. Njöt något enormt när jag kom hem efter att ha agerat brevbärare och stoppat ännu ett 20-tal inbjudningar i den gula lådan.
Efter någar sekunders känsla av triumf började tankarna genast dra sig mot nästa uppdrag.
Hade alla adresser på papper men vill ha dom på ett och samma ställe i datorn så jag tog tag i att göra ett Excel blad med allas uppgifter i.
Det tog alldeles för lång tid men nu är det skönt att veta att man inte bara har allas adresser på 18 olika pappersbitar utan att ha alla samlade.
Har även slängt ut en hel del mail om olika saker börjat skriva mer i min bröllopsbok. Längtar tills den är full med olika ideér, menyer, bordsplaceringar och musiklistor, med bilder på buketter, ljuslyktor och smycken.
Åh vad kul det är trots att man har 57 bollar i luften!

bröllopsboken

POSTAT 2012-05-31 23:29:01

Behöver ideér!

Hej hörni!
Igår kväll åkte jag runt första rundan till ca 20 hus och gav ut inbjudningar och har redan fått in första anmälningarna!
Känns spännande att det är igång på riktigt och få höra att de gillade våra inbjudningar! Var ju sånt problem med dom att det känns jättekul att få peppning om hur bra dom faktiskt blev!

Nu till det jag gärna vill höra era ideér om.
Vi har funderat länge på det här med gästfotograferingen.
Vi vill inte ha att de står rakt upp och ner utan gärna ha någonting speciellt med dom.
Första idén var att alla skulle hålla upp stora ramar och fotas i dom men det kändes som en alltför vanlig grej, så vi sa att vi kunde göra mustacher som alla fick ta kort med.
  Det är fortfarande en vanlig grej men av någon anledning associerar många mig med just mustacher så jag började göra några stycken.
 Här är en utan färg och utan pinne (de ska sitta på pinne så som man höll gamla maskerad masker förr)

Men nu efteråt har vi sett jättemånga som har gjort samma grej så jag tänkte kolla vad ni har för ideér?
Vad ska ni själva göra och vad för andra kreativa bilder har ni sett? :)

POSTAT 2012-05-28 18:28:17

Kuvertkrångel

Som många andra säkert också har haft problem med blev detta med kuvertkrångel en sån lång och dryg jakt att jag tillslut bestämde mig för att göra mina egna.
Visst det tar tid, och visst blir det inte 100% men tänk vad med pengar jag sparade in när jag köpte sånt här papper och vek själv och struntade i att köpa kuvert i 500-pack som alla bara kunde sälja mig.

Så alla ni som letar. Har man tid och lim, kan man göra själv! Och trots att jag lägger ner timmars arbete på något som kommer ligga i papperskorgen om ett par veckor, så är jag glad ändå.

kuvert

POSTAT 2012-05-28 18:09:31

Presentation

Hej och välkommen hit!

Sandra heter jag och sitter just nu med lim på fingrarna efter att ha pysslat ihop alla inbjudningar som ska skickas ut och tänker att jag egentligen borde blogga på en annan bröllopsblogg jag har för alla gäster, men tänk vad trevligt att jag hamnade här istället.

Om mindre än ett halvår ska jag och min favorit njuta av ett fantastiskt Hawaii bröllop som vi för stunden blir knäppa på att planera. Eftersom han kommer därifrån är vi just nu ifrån varandra och i och med det blir det extra svårt att planera ihop allting.

Tiden rinner iväg och jag blir lite stressad när jag tänker på den stora dagen samtidigt som tanken om den inte kan få mig att sluta le.
Familjen har iallafall bokat resa, jag har precis skickat iväg en bunt med inbjudningskort över atlanten och ska snart fixa så mamma har gästlistan och kan pricka av alla som vill anmäla sig.

Här kommer jag väl mest skriva ner hur det går för att sedan kunna kolla tillbaka på det och minnas allt kaos. Älskar dock idé spridningar så jag hoppas kunna finna och ge ut små ideér.

FÖRSTA SIDAN   < 3 4