BröllopsGuiden

fiabanans blogg

« April 2021 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

POSTAT 2013-04-14 17:42:20

SVENSEXA/MÖHIPPA!

Igår var det ju som sagt dags för svensexa. Sagt och gjort, jag lurade ut gubben till mina föräldrar klockan nio på morgonen. Där står en del av svensexegänget och väntar. En öl i handen och en kompis på var sida, sen bar det iväg innan D ens hann fatta vad som hände. Dom åkte cirka 2mil iväg där resten av gänget väntade. De kommande timmarna spelades det paintball för fullt! D hade såklart en tröja som var målad som en måltavla på sig! Efter detta var det vidare till ett badhus dom hade hyrt! Där hade dom tävlingar i vattnet och drack några öl, samt badade bastu. Efter det vidare till en festlokal där det grillades och spelades billjard och kastades pil. Sen var det fest natten lång.

För min egen del då....

Jag trodde ju att vi skulle till svägerskan för pyssel och planering. Jag, min mamma, min syster och mina två barn satte oss i bilen för att åka. I utkanten av samhällett blev vi stoppade av en lokal jägare som rycker ut vid skyddsjakt, tex vilolyckor. Han meddelade oss att en bil hade kört på en älg för en stund sen och att dom höll på att spåra älgen just nu. Han sa också att den hade sprungit över vägen ett par gånger så vi skulle köra försiktigt. Längre fram på vägen, kanske en kilometer skulle hans kollega stå och när vi kört förbi honom skulle det vara fritt fram. Till saken hör att jag har näst intill fobi för älgar så jag krypkörde fram i kanske 20 kilometer i timmen. Efter ett tag ser vi ett jaktlag i kanten som vinkar att vi kan köra. När vi närmar oss så studsar den ena ut i väge och stoppar oss och i mitt huvud ser jag bilder framför mig av hur dom ska skjuta en älg framför oss! Men rätt som det är så springer alla "jägarna" ut mitt i vägen och jag inser att det är hela mitt tjejgäng! Dörren rycks upp och alla skriker:

MÖHIPPA!!!

Fy f*n vad jag var chockad!

Tillbaka till mina föräldrars hus bar det där jag fick en "vacker" makeover medan vi åt frukost och drack champagne. Därefter åkte vi till stan och stannade vid en salong. Där fick jag tillsammans med en av mina vänner fotbad för att sedan sätta fötterna i ett akvarium fullt med fiskar som äter från fötterna! grymt obehagligt först, men sedan riktigt avkopplande! Efter detta fick jag fotmassage och pedikyr. Härefter for vi vidare och in på en dansskola. Där fick vi lära oss Bollywooddans! Så himla häftigt!

När det var avklarat åkte vi vidare hem till min svägerska. Där fick jag byta om till morgonrock och sen kom hennes kusin som är utbildad massör och gav mig en helkroppsmassage medan resten av gänget lagade middag! Sen åts och dracks det hela kvällen. Vi dansade, skrattade och tramsade tills de flesta åkte hem. Kvar var jag, min svägerska, min syster och min systerdotter. Vi satt och prated in på småtimmarna innan vi slutligen gick och la oss!

Är så glad för denna underbara dag! Kände mig bortskämd och speciell hela dagen. dom hade verkligen haft en trött tvåbarnsmma i tankarna när dom planerade och denna dagen kommer jag att minnas i resten av mitt liv!

Tack för att ni är så underbara! Jag älskar er allihop!