BröllopsGuiden

fiabanans blogg

« April 2021 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

POSTAT 2013-04-29 10:24:42

SMÖGEN!

Har haft en av de mest fantastiska helgerna i mitt liv! Allt tack vara Bröllopsguiden!

För ett tag sen vann jag veckans tävling här på sajten! Priset var en övernattning för två på underbara Smögens Hafvsbad! I vistelsen ingick lån av badrock och tofflor, fri tillgång till deras spa och relax avdelning med olika gruppaktiviteter, två rätters middag på kvällen samt frukostbuffe på morgonen! Vi kom upp till Smögen vid tolv på lördagen! Klarblå himmel och solsken mötte oss. Det var första gången vi besökte Smögen och landskapet bländade oss totalt! Fråån första sekunden vi steg ur bilen har vi haft varsitt stort leende på läpparna. Vi började med att gå in och titta på hotellet och ta varsitt glas vin i rstaurangen. sen gick vi ut på baksidan av hotellet. Därifrån gick det en trappa upp på klipporna och precis nedanför låg havet! vi promenerade runt i en dryg timme innan vi gick tillbaka och checkade in. Resten av dagen badade vi och strosade runt i samhället. Vid halv åtta hade vi bokat bord i restaurangen. Vi fick regnbågsforell till förätt och torskrygg till huvudrätt. All fisk var dagsfärsk och lokalt fångad! Smakerna bara exploderade i munnen och vi njöt av varje tugga! Självklart var vi tvugna att beställa in dessert oxå! det var creme brule med krusbärssorbet och hjortronsmulor. Efter maten gick vi ut på klipporna med varsitt glas vin och bara njöt av utsikten.

Morgonen efter kom vi ner till en helt fantastisk frukostbuffe där man hittade allt mellan himmel och jord; Frallor, grovbröd, medwurst, skinka, kalkon, massa olika ostar, kokt ägg, äggröra, prinskorv, bacon, grönsaker, färsk frukt, flingor, musli, yoghurt, fröer, fil, crossianter, kaffe, färskpressad juice etc etc... Oj, så gott det var! Efter frukost blev det en långpromenad och sedan hade jag bokat in 80 minuters massage!

Tyvärr kunde vi inte stanna så länge på söndagen då vi hade barnen där hemma. Men helgen har varit oförglömlig. Vi har bestämt oss för att vi ska försöka komma tillbaka hit varje år för att fira vår bröllopsdag!

Jag rekommenderar alla som inte varit i Smögen att åka dit!

Detta karga landskap måste upplevas! Man blir alldeles lugn i kroppen av att vara där och jag kommer att vara evigt tacksam till bröllopsguiden för att vi fick denna möjligheten!

TACK!!!