BröllopsGuiden

1978thereses blogg

« Oktober 2020 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2013-05-15 14:48:51

Möhippa avklarad och ringarna hämtade

I helgen skedde det som jag har väntat på. Tanken var på lördagen att jag och en kompis skulle ut och grilla på en ö med våra barn, men plötsligt ringer hon och har lite fördröjning men att vi skulle åka om en stund. Samtidigt kommer min sambo hem och vill att vi ska dricka lite kaffe först innan jag ska sticka, då börjar jag ana oråd så jag passar på att sminka mig eftersom jag inte hade gjort det.

Efter en stund när jag dricker mitt kaffa och väntar på Linn så ringer dert på ytterdörren och vår dotter öpnnar. Där står det en man som läser upp ett rim för mig om att jag inte ska ha någon koll om vad dagen ska innehåll osv samt en packningslista. Jag skulle ta med mig badkläder, träningskläder, tändstickor, sittunderlag, rakhyvel och läppstift. Sen skulle jag infinna mig på vattenpalatset kl 12. När jag komer till vattenpalatset så ser jag ingen av mina kompisar utan blir inskickad av personalen att byta om och i omklädningsrummet hoppar de fram. Först tar de på mig en Pippi utstyrsel och satte upp mitt hår med ståltråd och gjorde fina flätor och sen försöker de lura i mg att jag ska hålla i ett vattengympa pass för ett gäng penionärer. men det skulle jag inte utan vi drog iväg till kalmar och intog slottsparken där vi åt lunch sen fick jag gå på stan och be gifta män om råd hur jag ska vara som fru och sen fick jag fråga hur jag inte skulle vara. Härefter blev det lasergame och det var skitkul, jag har aldrig testat innan men det var kanon. Sen åt vi middag och sen åkte vi iväg till spa och hade det mysigt innan vi åkte hem. Det var en jätte rolig dag.

 

Men nu till det absolut roligaste igår var jag och hämtade min och Bennys ring. Min var verkligen jätte fin jag är så nöjd med hur den blev och den är en dröm. Även Benny ska ha en ring till fast han har en svrt diamnat i sin och sen är den inte så bred men även den är jättefin. Jag längtar så tills jag får börja använda den.