BröllopsGuiden

Blivande fru Boström blogg

« Mars 2021 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

POSTAT 2012-09-19 19:41:35

undrar på mycket idag :)

Heej :)

Jobbat hela dagen idag .. helt slut .. men nya tag i morrn när jag är ledig .. Ska ta hand om mitt lilla gudbarn som ska vara blomsterflicka i morgon och så kommer även våran Toastmaster Micke för att hjälpa till med bordsplacerningen .. Vi påbörjade igår och de va inte enkelt.. 96 gäster .. hur ska man göra liksom .. Kan den personen sitta breve den? blir de tråkigt om dom sitter breve varandra? uuuffff blir tokig så jag är så gld att han kommer hit i morrn :)

ska bakas i morrn med .. vet inte vad än men det ska bakas :)

 

Min älskade Tomas övernattar i Strömstad inatt igen .. han renoverar en lägenhet där... saknar han så mycket ..

har börjat funderat mycket på ringar .. skulle så gärna vilja designa en själv men vet inte riktigt hur jag vill ha den .. hur lång tid tar det ?? måste man börja en viss tid med det eller hur funkar det?

Ska bli gött att Micke kommer i morrn för han vet typ allt om bröllop..Han har fixat många bröllop och det känns väldigt bra .. han har så mycket ideer så det e inte klokt :) Glad att vi har honom <3  Finns ett ställe som heter bröllopspalatset här i värmland men vet inte riktigt var .. Där har dom tydligen allt... får googla så hittar jag nog var det ligger .. Stolsöverdrag har jag hittat!!! vita med champagnefärgade rosetter <3 Så fint..

Förresten.. Någon av er därute vet inte nån som har gamla bröllopstidningar som dom vill sälja till mig? kommer ju inte ut så många och ja vill ha allt jag kommer åt.. så skriv gärna till mig om ni vet :)

 

Nu har jag funderat mycket på dessert.. blir det för mycket när man ska ha tårta ? vi ska ha förrätt varmrätt och så vill vi ju gäran ha dessert .. men då kanske man måste vänta ganska länge med tårtan? ojj så många frågor jag har :) Är en sån dag idag så jag känner att jag vill ha allt färdigt NU :) att allt är klart och det bara är att vänta .. haha hade vart väldigt nice ...

Nu börjar det bli mörkt ute så jag ska tända lite värmljus och mysa till det med popcorn idag ;)

 

Ha en mysig onsdagskväll <3