BröllopsGuiden

Sannulis blogg

« September 2023 »
TI ON TO FR
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

POSTAT 2012-12-02 18:50:54

En mörk novemberkväll som...

...blev mycket ljusare när jag fick min klänning!!! :) Det känns som att jag har haft stress över allt annat än bröllopet hela hösten och att den här lilla händelsen påminde mig om det kommande bröllopet och gjorde vardagen lite roligare! :)

Jag fick ett meddelande att jag ska hämta ut min klänning från posten. Det var en mörk och regnig novemberkväll. Jag åkte buss till posten och fick ett stort paket med mig. Och jag var så nervös! Jag var helt helt säker att klänningen kommer inte att passa, det är ju så många som varnar att man ska inte beställa sin klänning från en nätbutik. Oj nej, varför hade jag gjort det, den kommer säkert att vara för stor eller liten eller ful eller nånting! Jag trängde mig in i bussen med det tunga paketet och kunde inte förstå att där skulle klänningen nu vara, in i den där fula lådan!

Och så kom jag hem och öppnade paketet. Den var så fin! Min fästman var ännu på jobbet och jag försökte klä på mig den själv. Den såg konstig ut. Just så. Nu måste jag skicka den tillbaka och börja leta efter en ny fast den här var så fin. Jag bestämde mig för att vänta att han kommer hem. Vi prövade den på mig igen. Tydligen behöver man hjälp för att få klänningen att sitta på riktigt. Den satt nämligen perfekt när man fick lite hjälp... Jag blev så glad att jag skulle ha velat hoppa och dansa och skratta i den runtom vår lilla andrahandsetta hela kvällen! Den är MIN bröllopsklänning! Den är finaste i världen! Jag är så lycklig, jag och Emil ska gifta oss nästa år!

Så allt blev bra till slut. Nu är det december. Det har snöat. Jag älskar snö. Snart är det jul och vi ska åka till våra familjer som vi såg senast på sommaren. Om allt går bra så tar jag ut kandidatexamen i januari. Och så kommer det annars att vara mindre stressigt på våren och vi kan fortsätta planera bröllopet. Allt känns bra just nu.