BröllopsGuiden

mammamuu

« Juli 2020 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2007-09-06 11:24:01

Kommit hem från sjukhuset.

Igår kom vi hem från sjukhuset, jag och lillen. Operationen gick bra, han hade naturligtvis ont men han fick smärtstillande hela tiden och får det fortfarande.

Imåndags när vi blev inlagda så gick vi igenom ALLA lesaker på avdelningen! Vi spela pingis,bowling,basket,innebandy och fotboll. Hoppa på studsmatta, klättra i ribbstolar, lekte doktor, laga mat, lekte med tågbanan, läste böcker, spela spel och cyklade på ALLA cyklarna som fanns.........PUH......har nog ALDRIG lekt så mycket förrut!!!! Och så tittade vi på film oxå såklart. Det får man ju göra när man är inlagd!

I måndags em. så åkte vi hem en stund. Vi hade fått sova hemma men jag tyckte det var bättre att vi sov där till på tisdag när han skulle opereras. Wille var överlycklig över att få dricka choklad till kvällsfikat på sjukhuset......stackarn får ju inte det hemma........Vi har oboy förbud hemma för det blev hysteriskt mycket oboy ett tag. Elak mamma..........

Tur att jag tog med en bok till sjukhuset, blev lite långsamt när Wille låg på uppvaket. Han hade desutom så ont så han fick morfin som gjorde att han sov länge. Fick gå ner till pressbyrån och köpa en bok till, hann läsa ut den jag hade med mej.

Eftersom dom tog bort både halsmandlarna och polyperna ( igen!) så har han fått en helt annan röst......låter så gulligt så. En sak som är lite otäck är att han inte låter nåt när han sover, vilket iofs var meningen men nu låter han INGENTING!!!!! Jag är ju så van vid att vi hör honom ner till undervåningen på kvällar och nätter. Första natten på sjukhuset så var jag tvungen att kolla så att han verkligen andades.........Skönt att det är gjort nu.

Han ska ta det lungt nu den första veckan. Inte såååå lätt!!! När han har fått alvedon så piggnar han ju till och då är det full fräs!!!! Han känner väl själv vad han orkar med.

Han sov brevid mej inatt för att jag skulle ha lite koll på honom och kunna ge honom alvedon när han behövde det. Stackars pappa fick sova i soffan......tur att den är stor och skön att ligga i. = )

Ska åka och jobba ikväll, möter Michael i dörren typ när han kommer hem från sitt jobb. Jobbigt men så är det ibland......

Ha det så bra allihopa.