BröllopsGuiden

famlyth

« November 2020 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2007-08-26 16:05:38

Möhippa nr 2

Jag har glömt bort att berätta om min möhippa jag hade den 18 aug.

 

Jag vaknade och bara njöt av att äntligen få helg och att få ledighet tillsammans med familjen.

Vi åt en härlig frukost ute på altanen och jag bestämde mig för att jag skulle duscha hundarna efteråt.

Mycket riktigt, på med bikinin och in i duschen med vår hane Buzz.

 

Då jag står där och har tvålat in hunden kommer det någon och frågar efter mig. C säger att jag står i duschen och att han kan gå in och störa… Stackar han måste ha trott att vi var galna… klampa in i duschen till en villt främmande tjej… ja ja… *ler*

Jag får ett kuvert med instruktioner att jag har ca 15 min på mig att packa det som står på listan. Jag skulle packa med mig… häftapparat, tejp, ficklampa, badkläder, gummistövlar, en bok, simring, luftmadrass, träningskläder mm. Lite lätt stressad sköljer jag ur all tvål ur Buzz päls och skyndar att ta en snabb dusch själv.

 

Då jag kliver ut duschen ser jag två bilar svänga in på gården och ut kliver 4 tjejkompisar och C´s syster från Göteborg. Där står jag i bara handduken, mycket roligt… Jag börjar springa runt i huset och packar allt som ska med. Undertiden dukade de upp champagne och bagetter i vårt uterum. När jag är klar med mitt packande får jag ett uppdrag… jag ska tillverka en brudkrona med slöja som jag ska bära under dagen. Jag får pärlor, ståltråd och en avbitartång samt tyll… lite pyssligt allt med jätte kul uppdrag. Jag får till en rosa tiara med slöja som vi fäster tillsammans med hårnålar. Kände mig så fin… :o)

 

Sen bär det av i bil in till Sundsvall. Första stoppet blir sporthallen. In i en träningslokal, där vi träffar två killar (en av killarna känner jag lite sen tidigare) som ska lära oss självförsvar och hur vi kan ta oss loss om vi skulle råka bli överfallna eller våldtagna… Det var jätte kul och otroligt nyttigt. Sen inväg i bilen in till centrum, svettig och dan i snygga cykelbyxor och tajt line, tiara och slöja… kände mig så snygg *inte då* :o) Vart lite orolig att jag skulle behöva hålla gympa pass på torget, då de det hade med sig en bandspelare. Men vi gick till en av tjejernas jobb och flera av mina tjejkompisar slöt upp i sällskapet. In på min kompis jobb och där var det en kvinna som lärde oss alla att dansa Line dance. Det var jätte kul och svettigt.

 

Efter dansen körde vi söder ut igen ner till Njurunda och ut på landet. Svängde in på en bondgård och till min stora glädje luktade det massor av ko. Jag bara älskar kor… (jag mjölkat en och annan ko med det var för ca 5 år sedan.) Mina tjejkompisar här i Sundsvall har bara hört att jag kan det… så nu är det upp tillbevis tyckte de… så jag fick både mjölka en ko och dia en kalv med nappflaska. Jag bara njöt… det var så roligt. Man var en riktig läckerbit i en på tok för stor overall, tiara, slöja och gummistövlar. Sen att man luktade både ko och svett var bonus… *ler*

 

Efter detta åkte vi hem till en av tjejerna. Där hade de hyrt en vedeldad badtunna, tänt upp med ljus och marschaller i hela trädgården, gott grillat kött och massa godsaker till. SÅ MYSIGT och FINT!! Jag fick även en liten ask innehållande små lappar med olika frågeställningar om mig ex. Vad är det bästa med C? Vilken typ var du i skolan? Vad är jag mest orolig för gällande bröllopet? mm. Det var en hel salig blandning av frågor, anständiga och självklart några mer intima frågor ;o)

Roligt var att jag kunde välja vilka frågor som jag ville att alla tjejerna skulle svara på… riktigt roligt. Många hade inte träffats förut så detta var ett toppensätt att lära känna varandra på.

 

En annan rolig sak de hade förberett var att de hade intervjuat C om oss, hur vi träffades, hur vi såg på varandra mm. Sen skulle jag gissa/svara vad jag trodde han hade svarat. Jag skulle minst ha 80% rätt på alla frågorna för att vi skulle få gifta oss ;o).  He he… jag hade väl än 98% rätt *ler* Jag fick även måla en tavla som skulle föreställa/beskriva min möhippa. Mycket kul men lite små pyssligt. Den tavlan försvann under kvällen… gissar på att den lär dyka upp om 2 veckor. *hi hi*

 

Kvällen avslutades med karaoke till härliga låtar. Kl. 02:00 var det jag som stupade i säng bredvid min älskling, helt slut efter en underbar dag och kväll. Vilka fantastiskt härliga vänner man har som fixar så mycket fin till lilla mig. De hade lyckats få med allt som jag tycker om … dans, djur, bad, grillat, pyssel, sång mm. Jag är lyckligt lottad att få vara vän med så underbara tjejer. Tusen kramar till er alla.

 

Kram Mia