BröllopsGuiden

famlyth

« September 2020 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2007-09-01 15:47:29

Svensexa

I morse blev C kidnappad. De kom och bankade på fönstret och storma in i vårt sovrum där C låg och sov. Jag var redan upp och tog hand om hundarna. Hi hi… han hade igår kväll känns sig ganska lugn att inget skulle hända idag då en av killarna hade ringt och sagt att han skulle på älgjakt i helgen… då han är en av de som skulle kunna hitta på något hyss.  He he… så fel han hade. Det var en glad M2B som åkte iväg med väskan packad, med badkläder, oömma kläder och varma kläder. Jag lyckades smuggla ut sovsäcken, tandborste mm. då han kommer att sova borta ikväll. Jag vet att han ska få köra Enduro, åka vattenskidor, skjuta paintball, basta och bada tunna mm. Gissar och tror att det kommer att få en riktigt trevlig kväll. :o)

 

Själv ska jag åka till min kompis Lotta och ta med mig hundarna… Vi ska äta thai mat och mysa den 5 Berner Sennen som är med… så mysigt.

 

Hämtade ringarna igår. De är som nya, så fina. De får ligga kvar i asken till dagen D, så att de inte blir repade. Längtar så tills jag få bära båda mina ringar.

 

Idag är det exakt 1 vecka kvar. Det ska bli så kul. Vi är klara med det mesta och det känns riktigt skönt. Bara några småsaker som endast kan göras på plats.

 

På onsdag ska jag fixa till mina naglar, ska bli kul. Jag som är häst/hund/ko/skogs/båt/skoter/skidtjej brukar inte ha så snygga naglar, om de är lika långa så är jag glad :o) Men någon gång ska vara den första. Kommer nog att kännas lite konstigt, men ska bli riktigt kul. Ska bara ha en enkel franskmanikyr… visst heter det så? Är inte så kunnig på detta.   

 

Hoppas att alla ni som gifter er idag har en underbar dag. Önskar er alla grattis och lycka till!!

 

Nej nu ska jag packa ihop mig och hundarna och åka till Lotta.

 

Ha en underbar kväll!   

 

Kram Mia och de två håriga… (Våra hundar)