BröllopsGuiden

ThessHanssons blogg

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Möhippan!
» Bordsplacering
» Tårt derkoration.
» Bra dag på stan.
»
« April 2021 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

POSTAT 2013-07-11 00:07:12

Möhippan!

Hej!

Lördagen den 29/6 åkte lilla familjen Hansson på babysim som vanligt. Efter det skulle vi snabbt som attan till konditorn för att pröva och diskutera tårtan och efter det åka till Robins föräldrar. Jag var väldigt nära att inte åka med för jag hade knappt sovit något på natten och några nätter innan men kom pa att Nä han hinner inte hem och hämta mig så jag åkte med. Robin fick bada och jag tittade på denna gången bestämde vi.

 

Där jag satt ser man basängen och där man kommer in. Jag tyckte att han tittade väldigt mycket på alllt annat runt om och fokuserade för lite på Elin som var halvt under ytan hela tiden. Smile Efter ett tag så började nästa grupps barn och föräldrar komma in och jag tittade på kl och konstaterade att det var 5 min kvar, snart dax för "båtarna på havet" som är en av Elins favorit sånger. Såg någon som tittade in med ett plakat och cyklop och jag tänkte: Haha där är en möhippa som gått fel. i tron att min kommer ju 20/7. Tittade ner på Elin och Robin igen och tyckte att det där möhippegänget var väldigt korkat som fortsatte in, ser de inte att det är babysim här?! Tyckte att den första personen i ledet såg ut som min kompis Sofie. Tittade upp och såg att ja det är ju Sofie, varför går hon här med cyklop och ett plakat?? Jaja hon skall väl göra något. Tittade ner på mina hjärtan igen och tänkte men va?! Det var ju Anna oxå, Amanda och ... tittade upp igen och såg Amanda som inte skulle vara i Göteborg fören den19/7 därav min tanke om 20/7. Ser resten och förstår inte vad i hela friden de gör här. tills... vänta lite nu. Säger tydligen väldigt högt och tydligt: MEN VA F*N! TÅRTAN DÅ?? Sprang in i en duschhytt och jömde mig och tittade ut lite för att förstå att Jäklar, det är ju MIN hippa! Laughing 

De gick förbi mig och lämnade en lapp. 

 

Pussa Elin och Robin.

Ta påsen i höger hand. Gå med rak rygg och höga knän till ditt skåp/omklädningsrum. Lämna INGET i påsen. Ta dig ut från Haga Badet.Du har 10 min på dig.

Med skakig kropp gjorde jag som de sa och fasade över vad som fanns i påsen. Tittade och hittade en 70-tals outfit. När jag kom ut på trappan till mina underbara tjejer möttes jag av jubel och vågen. 

Sedan gick vi in och åt buffé. Men jag var så chockad att jag inte kunde äta en bit. När vi var klara fick jagen ögonbindel och de ledde runt mig på hagabadet i trorn om att jag inte fattade vart de skulle ta mig. Men jag sa när vi var framma: NU är vi i omklädningsrum 4. hehe Det var vi. Där blev det nya kläder som jag inte fick se eller klämma på. Trodde att jag var en jätte bebis. Laughing 

Åkte bil ett tag och jag satt och gissade vart vi var, jag var inte helt ute och cyklade men kunde aldrig tro att jag skulle få göra det vi skulle. 

Vi var på polisens sport center och skjutbana. Jag fick pröva att skjuta med ett tjänste vapen tom. (jag vill bli polis) 

Sedan åkte vi tll Burger King och då kunde jag äntligen äta, där fick jag även  ett uppdrag. 

Därefter åkte vi till stan där vi fick en lektion i Brulesk dans. Så otroligt kul!

Klockan var ganska mycket när vi var klara med det och bindeln åkte på igen.

blev grundlurad på vart vi pkte men när jag stod i en dörröppning så kände jag, vi var hemma hos min bror och min tärna. GUD så mysigt det var! Jag fick masage och massa god mat och presenter och fantastiskt mycket skratt. 

Det var en hippa helt i min smak!

Bilder kommer. Wink