BröllopsGuiden

marfa522

« Juni 2021 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2008-07-15 07:49:07

Mardrömmar

Hela natten har jag bara drömt hemskheter. Men ingen av dem handlar om bröllop. Den ena handla om en bilolycka där två bilar hade krockat varav den ena killen dog och andra överlevde och han som överlevde var jätte elak och kom ut och slogs med alla som försökte se om den andra killen var ok. Sen så i samma dröm var det inga poliser som lyssnade på mig så jag grät en massa utav frustration. En annan dröm handla om att jag först hittar en massa pengar i en rabatt. Jag blir ju förståss jätte glad speciellt eftersom ju mer jag plockar ju mer pengar hittar jag! Men jag kommer sen på att pengarna måste ha varit stulna och då vet jag inte vad jag ska göra med dem! Jag behöver ju pengarna med vill inte gå runt och spendera andras pengar. Lite senare i drömmen så ska vi plocka upp en kyl till min mormor (???) och bära hem den! ur som kommer Elisabet och ska hjälpa till men hon vill bara gå fel väg som inte alls leder hem till mormor utan till Trosa!? Åter igen börjar jag gråta en massa i denna dröm för ingen lyssnar på mig.
 
Jag tittade lite snabbt i min drömtydningsbok och kom fram till att enligt den så var ingen av drömmarna något dåligt tecken. Framför allt så var den där hitta pengar grejen väldigt bra för då kommer jag bli förmögen. Men varför mår jag fortfarande olustigt för då? Dumma bröllopsnerver!
 
Imorgon kommer pappa hit! Det ska bli super kul men super duper jätte läskigt! Min pappa är en mycket speciell karl och måste handskas på ett speciellt sätt annars kommer det komma saker ut hans mun som gör att man inte mår så bra alls. Även om pappa inte menar det så hårt som det låter. Egentligen handlar mycket om att jag fortfarande minns pappa som där den stränga fadern och nu när jag är vuxen gör jag ju massor av sånna saker som jag inte fick när jag var liten. Dricka alkohol tex... det är fy fy enligt pappa. Men det har med att göra att han själv hade lite problem med drycken en gång i tiden.
 
Sen finns oron över kemin mellan pappa och Stefan. Jag är pappas lilla tjej och han kommer med all sannolikhet klämma ur sig nåt i stil om att Stefan bör aldrig skada mig... för då... Sånt som pappor bruka säga men som är en sak som inte komma gå väl hos Stefan.
 
 
Uuuuuh! Min magkatarr gillar inte när jag oroar mig! Mår illa nu :(
 
Lite glada nyheter! Jag har ringt Jennie och sett till så att jag hittar till henne i Sthlm så att hon kan hjälpa mig med mina naglar. Och det händer imorgon! Imorgon bitti får jag dessutom mina hårförlängningar fastsydda! Jag kommer bli som en ny människa! Dessutom så måste det shoppas imorgon. Det finns en massa saker som inte är inhandlade till bröllopet och jag tvivlar på att jag hinner handla dem på torsdag och på fredag, oh my god, ja då gifter jag mig!