BröllopsGuiden

marfa522

« Maj 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2008-07-22 20:31:11

Happy birthday to me! + klag!

Idag fyller alltså lilla jag år. Det är världens tråkigaste födelsedag! Jag har jobbat min första dag sen bröllopet och är helt slut. Sen så jobbar jag imorgon oxå så inget festande för mig inte. Inte heller finns det någon mamma som bakat någon tårta åt mig eller någon present har man fått. Bläääääääääääääääääääääääää!
Så går det när man gifter sig så nära sin födelsedag.
 
Det enda roliga idag var att Stefan följde med till Stendörren. Trevligt att få lite sällskap, fast han var borta större delen av tiden och letade sten...
 
Jag vill oxå dela med mig av anledningen till varför jag inte berättat om bröllopet än. Jag har haft väldigt blandade känslor om det hela. Jag visste ju att allt inte skulle bli perfekt. Det kan det ju inte bli. Det är alltid nåt som kan gå fel. Och visst var det mycket som gick fel och det gjorde inget. Tills det som bara inte fick hända hände. Stefan blev besviken. De var några som klagade på att musiken var för hög och att de inte kunde prata med sina bekanta. Vilket bara var en JÄVLA BULLSHIT!!! Vi stod precis utanför dansbanan och lyckades prata i normaltonläge utan något som helst problem. JÄVLA SUR PENSIONÄRER SOM INTE TÅL BRA MUSIK!!! Sen så hade de nerven att klaga igen kvart över tolv och säga att det skulle banne mig vara tyst vid tolv. Men icke! På fredagar får man spela till klockan 01. Bara för att mamma inte ville göra dem arga så stängde vi av musiken kl 00.30. Sista låten blev en skit låt och festen hade ett dåligt slut. Stefan nöjde sig med att svära lite över de som klagade och återgick sen till att vara nöjd över bröllopsdagen. Men att se honom besviken var mer än jag kunde tåla. Jag som fixat och donat och planerat och lagt ut en massa pengar... så blev mig söt besviken. Jag grät mig själv till sömns vår bröllopsnatt.
 
Eftersom jag efter bröllopet slutat ätit "skjuta-upp-mensen" tabletter har hormonvågen slagit mig hårt. Jag har varit jätte ledsen på alla små detaljerna på bröllopet som inte gick som jag ville. Men idag när hormonerna börja lugna ner sig har jag insett att det var egentligen inget jag kunde klaga på. Förutom de som klagade på oss. Hyr man ut en lokal så ska man tåla att det låter lite i bakgrunden! Dessutom var det INGEN ANNAN som tyckte att musiken var för hög. Mamma har nämligen gått runt och frågat folk vars kolonistugor ligger nära dansbanan och lokalen. JÄLVA PENSIONÄR JÄVLAR!
 
Dagen efter bröllopet var inte heller så rolig då det var en massa bök och stök med städningen. Stackars mamma drog stora lastet hela bröllopskvällen och hela dagen därefter. Du var super mamma! Ledsen att jag inte tacka dig mera! Men allt var så stressigt. Sen så skulle pappa och Elisabet åka ut med oss till Stefans föräldrar. Där var det mycket trevligt. Men sen så var det dax för pappa att köra Elisabet till tåget och pappa skulle gå och lägga sig för att kunna åka tidigt tillbaka till Sundsvall dagen efter. Jag insåg då att pappa hade varit här i flera dagar och jag knappt träffat honom. Han hade spenderat bra mycket mera tid med Elisabet än med mig. Det gör sååå ont! Det är ju rätt självklart att de umgicks en massa då de fick dela på vår lägenhet när vi sov i Stefans föräldrars gäststuga. Men iaf! Det är MIN PAPPA och jag saknar honom!!! Jag får träffa honom alldeles för lite! Så jag och Stefan bestämde oss för att ta tåget till pappa rätt snart. Men kära nån vad SJ har höjt priserna!!! Jag brukar åka tur och retur till pappa för ca 500kr. Nu kostar de flesta biljetter 1000kr enkelt resa per person! Det skulle alltså kosta oss lika mycket som vår hyra att åka upp till honom. *grååååååååååååååååååååt*
 
Okey, jag inser att mina hormoner inte alls e så bra som de ska vara än... Just nu är jag bara så nere... jag saknar min pappa och jag hatar de som klaga på oss och förstörde min bröllopsnatt!!!