BröllopsGuiden

Anna BröllopsGuiden

« November 2022 »
TI ON TO FR
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

POSTAT 2022-11-03 07:48:28

Gift dig med glans

Sponsrat inlägg. Efter att bröllopsfirandet sattes på paus under pandemiåren har festligheterna tagit fart igen, äntligen! Bröllopen blomstrar som aldrig förr, och det är många par som satsar för fullt till nästa bröllopssäsong, vår och sommar 2023!

Vi på BröllopsGuiden märker också att många har gift sig under året, inte minst tack vare att vi nu får in en massa bidrag till "Månadens bröllopsbild". Förra året var det få. Och visst är de härligt att vi nu kan kramas och dansa igen, ju mer desto bättre känns det som. Gäller inte bara bröllop förstås, alla fester kryddas idag gärna med något extra! Så kul! Själv skulle jag vilja ha en egen liten julfest här hemma i lägenheten, jag hoppas komma igång med julplaneringen kommande dagar. Något bröllop för egen del är ju inte aktuellt tyvärr (eller vad man ska säga när man varit gift i snart 35 år), ha, ha. Jag snickrar på alla andra tänkbara partymöjligheter jag kan komma på. Jag älskar glitter och glamour, att dekorera, förgylla och rama in, det kan aldrig bli för mycket. Gäller inte minst på ett bröllop. Att pynta sin fest gör den extra minnesvärd och garanterat en snackis bland gästerna, icke att förglömma. Hitta gärna på något annorlunda med det du har sedan förut. Eller något från din trädgård, blommor och blad. Använd din fantasi. Det brukar också finnas massor av användbara saker i skåp och lådor - och/eller köp från någon festartikelleverantör. Partyhallen har det mesta du behöver för att snabbt få till en romantisk, vacker eller spektakulär känsla. Alla blir förresten glada när festen "lyser", det blir som en sagovärld där man drömmer sig bort från vardagens alla bestyr. Oavsett om det är ett stort eller litet bröllop.

Man brukar ju säga att ett bröllop börjar med en inbjudan som sätter tonen. Man skulle också kunna säga att festliga dekorationer på vigseln och bröllopsfesten förstärker och lyfter den tonen! Pang! Allt förevigas sen av en proffsig fotograf!