BröllopsGuiden

Anna BröllopsGuiden

« Januari 2021 »
TI ON TO FR
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

POSTAT 2007-10-05 13:16:54

Chokladlycka

Jag hade nästan glömt bort att vi beställt en chokladfavorartikel till nästa nummer av tidningen så det blev en glad överraskning när vår duktiga matskribent Annelie mailade att den var klar och att bilderna var på väg. Ett riktigt toppenjobb blev det, kolla denna bild 

 

Det blir en superartikel för alla som älskar att fixa och göra själv till sitt bröllop!

POSTAT 2007-10-04 18:14:39

Sagobröllop

Temat för tävlingen "Årets konditor" i år är "Sagobröllop"

http://www.aretskonditor.se/Index.htm

Tävlingen avgörs den 12 okotber på Nordiska museet i Stockholm, samtidigt går Chokladfestivalen.

Lite lustigt det där med temat eftersom förra årets tema var "Bröllop".  Har de ingen fantasi eller har de också fått dille på bröllop?

En tjej från en PR byrå ringde idag och berättade att Mulberry ska börja erbjuda möjlighet för kunderna att specialdesigna sin egen unika väska. Något hon trodde kunde vara intressant för brudpar. Hon skulle maila ett pressmeddelande om det, men det har jag inte sett röken av än så jag hoppas det kommer. Så jag kan berätta mer om vad det handlar om för det lät ju lite kul.

POSTAT 2007-10-03 20:58:44

Förvandla höst till sommar

Just det, idag har vi förvandlat en vacker höstdag till en skir sommardag. Det var i alla fall vad vi tänkte oss när vi plåtade idag. Allt gick enligt planerna (!) och lite smakprov kommer snart, här och i Charlottes blogg. Nu ska jag se Top Model igen och vår kära Margarita.
POSTAT 2007-10-02 16:18:41

Mera modejobb

I morgon kl. 06.00 kommer vi att befinna oss i en studio med modell, makeupartist och fotograf. Dags alltså för en ny modeplåtning till tidning nr 1 2008 som kommer ut 29 januari. Här på redaktionen råddas det för fullt. Med allt från romantiska bröllopsklänningar till gnistrande hårprydnader. Sen kommer vi ha djur med denna gång, en sådan här t ex

Spännande blir det i morgon...

POSTAT 2007-10-01 15:49:05

Första GOD JUL hälsningen i år!

Jaha, nu har vi otroligt nog fått den första God Jul hälsningen för i år hit till redaktionen! Det är ECCO  som "önskar God Jul med att lansera en sko i grönt skinn" som de, eller rättare sagt deras PR-byrå, skriver i sitt mail. Skön och bekväm med komfort hela dagen - trots höga klackar. Jag köper alltid Ecco så denna sko och andra från Ecco är jag faktiskt intresserad av själv. Den finns även i rött, dock tyvärr ej i vitt som skulle passa en brud. Som vanligt tänker tillverkaren inte på desperata brudar.

ECCO City Bristol finns i storlekar 36-42. Pris: 800 Kr.

Ballerinamodellen finns även i svart

POSTAT 2007-09-30 10:51:48

Hemlighetsmakeri för Carolina Klüft

Carro och Patrik har gift sig i skottland på det anrika slottet Charleton. Skvallras det om alltså. Varför är du så hemlig Carro? Är det för att slippa bli tjänad pengar på (Carros varumärke är värt 100 miljoner har jag läst)? Vi undrar över din klänning, Carro, hur den ser ut. Du är ju inte känd för din säkra klädsmak precis. Men när en kändis eller kunglighet gifter sig brukar klänningen sätta avtryck bland vanliga brudar. 

Hoppas vi trots din jakt på privata sfären Carro ändå får se några bilder snart. Så här på hösten behöver vi fylla på med massor av bröllopsinspiration. Lycka till Carro och Patrik!

http://www.smp.se/article/875022_102-0-0-0

http://www.expressen.se/nyheter/1.860793/har-fick-carro-sin-patrik

 

POSTAT 2007-09-28 14:17:25

Prinsessdrömmen lever

Inte konstigt att de flesta tjejer har en sagodröm hur en klänning ska se ut.. Det börjar tidigt, kolla på detta pressmeddelande:

Askunge-tävlingen avgjord:LARS WALLIN GÖR EN KLÄNNING ÅT IZABELLA, 5 ÅR

Femåriga Izabella från Enköping vann Askunge-tävlingen där man skulle rita, klippa och klistra fram sin egen drömklänning. Nu får Izabella en alldeles egen Askunge-klänning designad bara för henne av Lars Wallin.

I augusti utlystes en tävling i samband med att ”Askungen – Det magiska trollspöet-” släpps på dvd idag. Tävlingen gick ut på att man skulle rita, klippa och klistra fram sin egen drömklänning.

- Det har varit ett nöje att se alla fantasifulla bidrag och jättesvårtatt välja ut en vinnare, säger Lars Wallin. Till slut föll valet på Izabella som ritat en klänning med en härligt svepande skimrande kjol med stora blommor och ett matchande liv. Greta Wetterberg, 8 år, från Sala kom på andra plats och fick en extra pluspoäng av juryn för de matchande accessoarerna – rosa skor och en rosastickad handväska. På tredje plats kom Ludvig Pelepack, 7 år, från Skogås som ritat en klänning med trendig form och färg. Om Ludvig vunnit så skulle hans lillasyster fått Lars Wallin-klänningen – en önskan i sann Disney-anda! Både Greta och Ludvig får ”Askungen – Det magiska trollspöet”på dvd, och Greta får också Lars Wallins signerade skiss där han ritat sin egen variant av en modern Askungen.

Prova klänningen första gången

Izabella har redan varit på ett första besök hos Lars i hans ateljé för att ta mått och prata om hur hennes Askunge-klänning ska se ut. Idag får hon prova klänningen för första gången och på söndag är den färdig att hämta.

- Det är jätteroligt att få göra den här klänningen åt Izabella,berättar Lars Wallin. Vi har tagit mått, tittat på tyger och pratat om vilka färger hon tycker om och vilka tankar hon har om klänningen. Det ska bli väldigt spännande att höra vad hon säger när hon provar den första gången.

Vad hade hänt om…?

I den helt nya långfilmen ”Askungen – Det magiska trollspöet” får Askungens elaka styvmor fatt i den goda fens magiska trollspö, och vrider tillbaka tiden. Nu kan hon äntligen få makt och rikedom och den framtid för sina döttrar som hon drömt om. Vad hade hänt om inte glasskon passat på Askungens fot? Tänk om prinsen blivit kär i någon annan? Lizette Pålsson och Kelly Tainton är Askungens och prinsens svenskaröster, och Askungens bästa kompisar – mössen Jack och Gus – talar svenska tack vare Staffan Hallerstam och Jakob Stadell.

”Askungen – det magiska trollspöet” släpps på dvd idag onsdag 26/9.

POSTAT 2007-09-22 13:05:51

Bästa hemsidan om resor i Australien

Lite nyhetstorka just nu på redaktionen, men här är i alla fall ett tips om resor till Australien. Kanske kan det vara något för dig som planerar bröllopsresan.

 

Kort och gott följer här ett utdrag från Pressmeddelandet:

Stockholmsbaserade resebyrån Destination DownUnder har vunnit en OZcars för Sveriges och Skandinaviens bästa hemsida om resor till Australien. Priset delades ut av Australiens statliga turistbyrå under en gala i Stockholm i veckan.  

  

I motiveringen till utmärkelsen sägs bland annat att Destination DownUnder med kreativitet, värdeskapande och egna initiativ har lyckats göra en unik hemsida för Australien.

– Se den vinnande hemsidan på adressen www.destinationdownunder.se

 

POSTAT 2007-09-19 13:37:37

Brudkronor du aldrig sett förut?

Måste bara visa en bild på denna underbara knypplade brudkrona som är gjord av Ann-Sofie Nylund. Hon kombinerar gammal teknik med sin egen design och använder metalltråd. Och är är ensam om detta! Vilket jobb! Som gjord för en sagobrud.

www.missmedesign.com

 

FÖRSTA SIDAN   < 128 129 130 > SISTA SIDAN (132)