BröllopsGuiden

englabarnet

SENASTE 10 INLÄGGEN
» Barnvakter
» Kattägare
» Måndag..
» Min klänning
« Februari 2021 »
TI ON TO FR
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

POSTAT 2008-02-18 11:23:30

Måndag..

Ja då var det måndag igen. Vaknade med oro i kroppen. blää. Iofs somnade jag me oro i kroppen så då är det ju inte så konstigt att jag vaknar med oro. jag är orolig för att jobba idag. Är rädd för att jag ska få en vårdtagare som jag abslolut inte kan hantera. Får jag henne, så är det det första jag ska göra. Ingen bra början alls. Och jg kan glömma att någon annan vill byta med mig. Många får inte ens åka dit för vårdtagaren. Hon är som sagt lite speciellt.

Ohh. Jag tycker verkligen inte om mitt jobb just nu. Har precis varit hemmamed influensa i två veckor, och jag längtade inte direkt tillbaks till jobbet. Men nu är det bara den här veckan kvar. Sen ska vi flytta. Jippie. Har inte fått nått jobb, men hoppas på sommarjobb på sjukhuset. Vill helst jobba på sjukhuset. Fast allra helst vill jag jobba hemifrån.

Drömmer ofta om att mitt företag ska komma igång ordentlig, så jag slipper jobba. Men då måste jag komma på ett bra sätt att marknadsföra mig på. Och jag är inget bra på marknadsföring. Men nästa vecka, ska jag sätta upp lite rivlappar på anslagstavlor och försöka få kunder den vägen. Funkar ofta bättre i mindre städer. Och Uddevalla borde väl anses som en mindre stad?! Eller håla *flin*.

Här hemma står det fullt med flyttkartonger. Inget mysigt alls.

Imorgon ska vi hämta mi brudklänning. Ska bli så underbart att få hem den. Nu är vi också hyffsade överens om hur dukningen ska se ut.

Inbjudningskortena till Tyskland är klara. Ska bara skriva adressen och sen posta.

Så nu när jag fått tänka lite på bröllopet, mår jag bättre. Ska fixa håret nu.

kl. 14.00 börjar jag jobba!