BröllopsGuiden

gunnila

« Juli 2020 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2008-08-09 13:38:17

Ville bara säga GRATTIS

och lycka till till alla er som gifter er idag! Passa på att njuta av er dag så mycket som bara går, känn er trygga i varann och med alla känslor som lär dyka upp. Få inte panik över att ni inte kommer ihåg så mycket av vad som faktiskt hände (ni kommer troligen ha hundratals foton och förhoppningsvis minst en film att kunna se på efteråt), för ni kommer ha fullt upp med att hantera era känslor. Se på varann med en kärlek och ömhet som ni aldrig någonsin har gjort förut, och känn djupt inom er att det här är så rätt. Känn att det är rätt person ni gifter er med, och att ni vill göra allt som står i er makt för att ni verkligen ska älska varann tills döden skiljer er åt.

Er bröllopsdag kommer inte tillbaka. Hur många gånger ni än ser tillbaka på dagen, så kommer ni inte hamna där igen. Lägg bort alla tankar på "å, jag skulle haft vita rosor istället för rosa gerbera" eller "attans, dekorationerna är inte alls så som jag vill ha dem" eller "jösses, ser jag verkligen så stor ut i klänningen?" eller "tusan också, det regnar" eller nåt liknande. Det är för sent att göra nåt åt det nu i alla fall, så luta er tillbaka och låt er svepas med i den enorma känsla det är att gifta sig. För vad är väl viktigare än att just ni två har funnit varann? Ni två som älskar varann mer än någon älskat förut, ni som älskar varann så mycket så ni inte trodde det var möjligt att älska nån så mycket... Sannolikheten för att just ni två skulle träffas är ändå ganska liten, med tanke på att det finns flera miljarder människor på den här jorden - och ändå så träffades just ni, ni som är som gjorda för varann.

Ta vara på dagen och varann. Låt inte nån annan få förstöra just er bröllopsdag, låt ingen annan få den makten över er. Det är er dag, ingen annans. Det är ju just ni som älskar varann mer än livet självt - inget annat kan vara viktigare.

Jag önskar er en sagolik dag, en dag där ni i efterhand kommer säga: "Det kunde inte ha varit mer perfekt, det blev precis så som vi ville ha det!". Det var precis så min och Olles dag blev, och jag hoppas innerligt att alla ni som gifter er idag får samma upplevelse av dagen. Lycka till, allihop!