BröllopsGuiden

Jasmines blogg

« April 2021 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

POSTAT 2017-02-21 16:05:35

Wedding By Moalee

För ett tag sen var jag och hälsade på Anki Moalee som äger Wedding by Moalee.

Anki har 17års erfarenhet som researrangör och har utbildat sig till bröllopskoordinator för att kombinera yrkena med varandra och erbjuda brudpar o medföljande gäster unika destinations bröllop på utvalda platser världen över.

Wedding by moalee finns på Flemminggatan 51 och hon delar lokal med sina gamla arbetskollegor på Odenresor, som hon dessutom sammarbetar med för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt.

Här är en billd på Anki & hennes mans vigsel i Italien. 

MOALEE

 

moalee

 

Här kommer bilder ifrån ett bröllop som Anki varit med o arrangerat  

brudpar

muffin

 

mat

För dom som alltid drömt om att ha en utomlandsvigsel på en strand, en vinträdgård eller kanske till och med ett slott, med sina nära o kära men inte vet vart man ska börja eller hur man går tillväga. Då kan man boka in ett kostnadsfritt första möte hos Anki och därefter skräddarsyr hon planeringen efter önskemål och budget.

Bilder ifrån Centara Grand Beach Resort Phuket i Thailand

bild

bild

Hon erbjuder även visningsresor för par & mindre grupper till ett bra pris. För att man ska få möjligheten att åka och kolla på platsen om man känner sig osäker på vilken destination man vill ha vigseln på. 

Wedding by Moalee ser till att blivande brudpar kan luta sig tillbaka och njuta av tiden innan, under och efter bröllopet. Om man väljer tjänsten helarrangemang så får man hjälp med precis allt som kan tänka sig kring planering, problemlösning etc.

Hon erbjuder även delarragemang där hon hjälper till med vissa delar av planeringen.Om man exempelvis vill planera en viss del av bröllopet själv men behöver hjälp med några få monemt som man tycker är extra tidskrävande eller svårt. Eller om man har kört fast i planeringen och enbart behöver lite tips och hjälp på traven för att komma igång igen. 

Anki kan även hjälpa till med möhippor/svensexor, bröllopsresor eller förlovning. Hon säljer även presentkort som man kan ge bort i bröllopspresent eller om man kanske vill överraska sin partner med en resa.

presentkort

 

Här är bilder ifrån Velassaru Maldives

maldivernaVelassaru maldives