BröllopsGuiden

Jasmines blogg

« April 2021 »
TI ON TO FR
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

POSTAT 2017-03-15 14:32:59

Pressfrukost & ett besök på Kastellholmen

Gårdagen startade med yoga följt av en pressfrukost på Scandic Anglais. Temat för morgonen var "discover your inner glow". I slutet av mars så släpper Allergan som är ett av världens ledande läkemedelsföretag, Juvéderm Volite. 

Volite är en ny kategori inom estetiska injektionsbehandlingar. Behandlingen är framtagen för att förbättra hudens kvalitet, återfukta, trolla bort fina linjer och tillföra lyster. Volite ger inte volym som andra injektionsbehandlingar gör. Resultatet blir mer naturligt och håller upp till 9 månader. 

Innan frukosten så bjöd härliga Malin Schultz på en halvtimmes glow yoga. Vilket var helt underbart för kroppen. Jag insåg att jag borde gå på yoga mer regelbundet.

yogagoodie

Efter en god frukost och en genomgång av vad Juvéderm Volite var så begav jag mig tillbaka till kontoret en kort stund innan det var dags för ett besök på Kastellet.

kastellet

Kastellet ligger längst upp på Kastellholmen o har en otroligt vacker utsikt över slottet och gamla stan, som jag skulle säga är svårslagen. Byggnaden är från år 1848 och har ersatt en rad olika byggnader.

Varje dag hissas den svenska flaggan på toppen av tornet som en symbol för ett fritt Sverige och att det inte är något krig.  

utsiktflaggan

 

Gronan

Idag används byggnaden framförallt för konferenser , event o bröllop. Kastellet har bara några år tillbaka varit öppet för allmänheten. Innan dess så har byggnaden varit uthyrd till b.la sjöofficersällskapet, sjövärnskåren och marinpolisen m.m.

Kastellet har en tillhörande restaurang M/S Segelkronan som ligger förtöjd på Skeppsholmen. Vilket gör att man får möjligheten att välja om man vill ha middagen på båten eller i byggnaden. 

I övrigt så är personalen på Kastellholmen oerhört flexibla och gör allt för att eventet eller konferensen ska bli så nära kundens önskemål som möjligt. 

Har man inte valt ett ställe för bröllopsfesten eller vigseln ännu så rekommenderar jag verkligen ett besök dit för att ta del av den fantastiska miljön. Det går att ha både bröllopsfesten och vigseln på samma plats. Både inomhus eller utomhus beroende på önskemål o väder. Med tanke på att det inte ligger långt ifrån centrala Stockholm så finns det flera alternativ till övernattning.För mig tog det ungeför 15 minuter att promenera från Nybrogatan till Kastellholmen. 

Gällande menyn så har dom olika förslag att välja mellan. Man kan även ha ett möte med kocken för att diskutera eventuella önskemål. Vill man endast åka dit över dagen och se den fantastiska miljön så har Segelkronan öppet för lunch alla vardagar.

Fler bilder från Kastellet

inredning

inredning

 

inredning

 

Kastelletstockholm.se

Instagram/@Kastelletstockholm