BröllopsGuiden

Con-Kar

« Juli 2020 »
TI ON TO FR
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

POSTAT 2009-08-21 18:17:53

Fortsättning 1 augusti 2009

Skatteverket har fått in vigselbeviset nu äntligen.. Så snart är jag fru Möllergren på papperet också.. :) Äntligen, längtat så..

Jag skulle vilja tacka för alla kommentarer i både galleri och bloggen. Inte vart så effektiv på det de senaste. TACK! Betyder massa för mig. ;)

16.30 Gick vi in i lokalen för att ta emot gästerna och sätta oss till bords. Vi hade tänt mina fina kandelabrar då, de var så vackert. Men efter en stund blev värmen outhärdlig. Så vi fick släcka ljusen för att kunna sänka värmen i lokalen. Men de gjorde inget för de var så fint och mysigt med alla gästerna som var där.. Förrätten var framdukad på borden.

17.00 Var det dax för buffén. Kassler, rostbiff, pastasallad, potatissallad och painrich och dressing. Alla tyckte det var så jätte gott. Svärmor fick en skål av alla för den goa maten hon hade gjort. Det var värmde i både i mig och svärmor det såg jag. Mysigt tal från svärmor och svärfar tillsammans och sen höll min mor tal, hon hade skrivet en dikt och sjöng "Vi ska gå hand i hand genom livet du och jag" (Tror att detta är rätt låt. Har inte sett videofilmen än. Tar från minnet just nu.) Det var så fint och vackert. Många av gästerna och jag inkluderat satt och sjöng med. Det var berörde mitt hjärta djupt.

19.15 Var det dax för efterätten, så god. Helt himmelsk. Choklad pavlova med jordgubbar och blåbär (finns recept på arlas hemsida) Den rekommenderar jag varmt. Fick många goa kommentarer av gästerna oxå. Helt enkelt underbar.

Lite mingel någonstans här..

20.00 Jag och Conny gick till den delen där man kunde dansa för en vals. Låten vi hade var: Everyday med Slade. Alla blev nog chockade förutom dem som visste om det och hade övats med oss förstås. Det gick bra. Vi har aldrig valsat innan och så många gånger innan blev det inte att öva. Men den satt som smort.. Ler. Jag kom ihåg att vi var nervösa precis innan låten satte igång. Men när den väl var igång så gick det jätte bra.. Ler

20.45 Någonting så började vi öppna de paket som vi fått. Trodde inte det skulle bli så mycket paket även att vi inte önskat paket. Vi blev super nöjda med alla dessa mjuka och hårda paket. Kuverten sparade vi till dagen efter. Eftersom de kunde ligga pengar eller presentkort i dem sågjorde vi så. Men tackade dock alla för deras fina presenter till oss.

21.30 Bröllopstårta och äggost var det nu dax för. Alla tyckte tårtan var jätte god. Var endast en tårta kvar av fem (på 100 personer). Då i denna vevan så kommer vår Lindy hop lärare fram ur ingenstans. Så kör de en liten show. Jag skulle då förklara varför de kom. Detta gjorde att vi oxå, jag och Conny fick ta oss en svängom.. Hi hi skojigt. C var lite nervös men en halv låt fick vi till i alla fall.. 

22.00 Festen fortsätter.. Vi minglar mellan alla gäster.

Och tackar för all hjälp vi fått genom presenter till dem som hjälpt till.. Tack för allt som ni har hjälpt oss med! Att få våran bröllopsdag till en underbar dag.. Och det blev den och mer därtill... :) (stort)

Efter midnatt någon gång bar det av till det hotell som vi hade bokat.. Så mysigt att få vara ensamma och verkligen känna in att nu är vi man och hustru... Ler

Helt underbar dag och kväll.. Vi är mer än super nöjda med allt. TACK alla..

Jag tror att jag fått med allt.. Ifall inte återkommer de i framtida bloggar.

Många kramar fru Möllergren