BröllopsGuiden

Anna Bröllopsplaner

« November 2019 »
TI ON TO FR
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

POSTAT 2019-01-10 13:56:21

Funderingar och planer

Hej allihopa,

Det här med att gifta sig ger verkligen upphov till blandade känslor… Jag är superglad över att jag och min kille äntligen ska gifta oss, men samtidigt är det såå svårt att bestämma hur bröllopet ska se ut! Ska det vara en jättefest? Ska det bara vara vi? Ska det vara i Sverige? Ska vi åka iväg någonstans?

Vi har inte ens bestämt datum, men vi tänkte väl nu i sommar eller senhösten. Han är inne på att ha en ganska stor fest, men jag känner att det vore mysigare med något mindre. Kanske ska man slå ihop det med en resa och dra helt ensamma? Verkligen slå till med en smekmånad direkt.

Det skulle säkert kosta lika mycket att vara iväg i en månad i USA, som att göra en stor bröllopsfest och det är något vi båda vill. Problemet är väl i så fall att mamma inte kan vara med och jag vet att hon gärna skulle vilja det. Å andra sidan kan man väl ha en liten fest här hemma sen när vi kommer tillbaka!

För visst vore det ändå rätt coolt att dra över till USA, göra en roadtrip och sen typ gifta sig i Vegas? Eller är det töntigt? Kan inte bestämma mig… Men det känns ändå som att det vore en riktigt udda grej att faktiskt göra. Många snackar väl om det men hur många gör det?

I så fall landar vi nog i San Francisco, hyr en bil och åker till LA. Sola och bada, äta gott och nyttigt, besöka Hollywood ;) Därefter tar det bara några timmar till Vegas, rakt ut i öknen.

Just San Francisco är jag riktigt nyfiken på. Tror nästan mer på det än på LA. Läste på Lonely Planet och blev typ kär direkt. De vackra backarna, bron, maten och typ allt!

Där ska vi i så fall lyxa till det rejält. Bo på ett superfint hotell, äta gott och spela. Bara en natt eller två. Men verkligen göra vegas. Alex spelar en del på fritiden men jag gör det nästan aldrig, men det är rätt kul att kolla på och om vi gör denna resan så ska jag också pröva lyckan lite. Tänker att vi typ viger en del av resekassan till att slösa bort liksom. Så att det inte spårar ur :P

Alex ska i vilket fall visa mig lite hur spelen fungerar innan det är dags så jag har googlat lite efter sajter att spela på och hittade att man kan få 40 freespins hos Mr Green om man spelar där och det låter bra i mina öron. De känner man ju igen från tv och reklam med. Så de känns trovärdiga. Så ska spela lite där och värma upp så man är redo om det nu blir en USA-resa.

Efter Vegas tänkte vi i så fall fortsätta öster ut. Se Grand Canyon, Monument Valley, kanske åka in igenom Texas och äta grillat och lyssna på livemusik. Alex är också sugen på att åka till Nashville och Memphis, inte mig emot!

Vore också superkul att åka ner till New Orleans. Där finns ju massor av voodoo kvar och det där tycker jag är superspännande! Men vi får väl se vad man hinner med. Skulle vara kul att åka till New York med, men dit kommer man väl förr eller senare ändå.

Vad tycker du?? Ska vi köra på USA resan eller fira hemma?