BröllopsGuiden

Anna Bröllopsplaner

« November 2019 »
TI ON TO FR
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

POSTAT 2019-06-25 11:55:59

Datumet är nu satt!

Äntligen, äntligen, äntligen! Nu har vi äntligen bestämt när den stora dagen blir av. Eller ja, den stora resan då. Vi planerar att resa den i början av september och gifta oss den 17e på min födelsedag! Jag menar, kan man få en bättre present? Och Alex behöver inte fundera på så mycket annat än att vara på plats och uppvakta mig, vilket är väl lagom i uppgift för honom ;). Vi vet också att det är många som brukar låna pengar till bröllop men vi är osäkra på om det är aktuellt för oss. Vi har ju några månader kvar att försöka skrapa ihop budgeten på, men vi får se. Det blir väl mer att låna en resebudget i så fall.

 

Som jag tidigare har skrivit har vi nu bestämt oss för att slå ihop bröllopet med vår stora drömresa som är en lång och rejäl tur till USA. Planen är fortfarande att göra ett Elvis-bröllop, eller vad man ska kalla det för, i Las Vegas och sedan festa hela natten lång. Men en sådan resa är ju så klart dyrt, så det är möjligt att vi kanske lånar pengar ändå. Alex är tyvärr inte rik… ännu ;)

 

Tidigare var ju planen att efter Vegas köra till Grand Canyon och sedan fortsätta österut mot New Orleans och det tror jag att vi kommer att hålla oss till. Men sedan vet vi inte riktigt var vi ska ta vägen. Har såå himla många häftiga ställen att upptäcka att det känns helt hopplöst att bestämma sig. I-landsproblem till 200 procent men ändå. Alternativen vi grubblar över är i vart fall att antingen åka ner till Mexiko, eller fortsätta österut till Florida och därifrån åka över till Kuba. 

 

Kanske kör man en kombo av alternativen och kör ner till Mexiko och sedan tar båten därifrån till Kuba? I Mexiko vill jag gärna åka till Durango. Det verkar såå fint! Miami hade ju varit väldigt häftigt men tror inte man kan åka till Kuba därifrån ännu. Obama skulle ju upphäva embargot men tror tyvärr att det fortfarande är kvar? 

 

Det är ju långt kvar tills vi ska åka, men vi känner båda att det är dags att planera upp resan nu. Så man kan boka boenden och sånt till bra pris. Skönt att veta var man ska med. Men visst vore det coolt att åka till Mexiko eller Kuba. Får vi båda chans att öva upp vår spanska med ;)

 

Håller er uppdaterade om hur det går!