BröllopsGuiden

Anna Bröllopsplaner

« November 2019 »
TI ON TO FR
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

POSTAT 2019-07-25 10:51:28

Tankar och idéer till bröllopet

Ja ni, dessa dagar upplever jag en salig blandning av stress och nöjdhet. Tanken på att bröllopet närmar sig är lika delar pirrigt som overkligt. Jag undrar om man ser saker och ting lite annorlunda efter att man är gift? Kommer liksom detta stora kliv in i “vuxenvärlden” att leda till andra “vuxna” beslut? Typ det där med att skaffa villa, volvo och vovve. En unge med kanske?

 

Vi börjar trots allt närma oss den 17 september och än så länge är inte själva bröllopet varken bokat eller bestämt. Av den anledningen har vi bokat biljetter till Los Angeles så sent som den 10 september och stuvat om våra reseplaner lite, för vem vet, kanske måste vi vänta några dagar innan vi kan få till vårt “Vegas-bröllop”.

 

Det är så klart framförallt detta som stressar mig med. Vi borde ha bokat bröllopet för länge sedan, men samtidigt tröstar jag mig med tanken på att om det är en plats man kan gifta sig snabbt så är det i Las Vegas. Fast det är ju det där med att man ändå vill att det ska vara åtminstone liiite speciellt. Men i värsta fall så kan vi alltid hitta något som funkar. 

 

Både jag och Alex har fortsatt med att spela för lite småpengar för att öva upp oss inför kvällarna i Vegas. Vi har ju båda bestämt att vi ska testa att pröva lyckan lite och tänker sätta ett tak på hur mycket vi vill spendera. Det ska vara pengar vi kan förlora liksom, även om man givetvis hoppas på att vinna. Vår strategi nu är att välja spelsidor med en bra bonus, använda bonusen och sedan byta. Du hittar en lång lista med svenska casino här som vi har använt oss av.

 

Så den senaste tiden har jag dock lagt i princip all min fritid på att googla runt på olika alternativ. Jag har hittat några som vi båda tycker om extra mycket, som jag tänkte presentera här.

#1 Graceland Wedding Chapel

Om det är någon typ av bröllopsform som skriker Las Vegas, så är det väl ändå ett klassiskt Elvis-bröllop? Det lär finnas ett gäng sådana i staden som aldrig sover, som också var staden där självaste “kungen” regelbundet uppträdde i. Det bästa av dessa verkar vara Graceland Wedding Chapel, som verkligen kör på hela grejen med Elvisimitatör osv. Liiiiite sugen är man ändå!

#2 Gifta sig i Grand Canyon

Ett helt annat alternativ är att gifta sig i självaste Grand Canyon. Det skulle givetvis kunna vara hur fantastiskt och storslaget som helst, men det känns också som att det är lite av en gamble. Tänk om vädret är hemskt, vad gör man då? Sen är det rätt dyrt med som jag har förstått det. Men det är ju också en plats vi både drömmer om att se och jag tror att det kan vara magiskt. Får reka lite om det ens finns några tillgängliga bokningar under tiden vi är där. 

#3 Little Chapel of Flowers

Det tredje alternativet vi har tagit sikte på är detta världsberömda kapell, som har ett oerhört fint rykte. När man kollar på deras hemsida så ser det också superfint ut. Det är inte heller orimligt dyrt utan deras paket ligger mellan 300-5000 dollar. Med andra ord kan man göra det ganska enkelt om man vill! Vi funderar lite på det “romantiska” paketet för 695 dollar, då ingår det limousin, blommor, foto och man får välja kapell själva. 

 

Vi får se vad det blir helt enkelt, men snart är det dags att bestämma sig!