BröllopsGuiden

Anna Bröllopsplaner

« Oktober 2019 »
TI ON TO FR
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

POSTAT 2019-10-08 14:01:56

Det blev en bal på slottet till slut…

Hej allesammans,

Först och främst vill jag be om ursäkt på att jag har varit såå dålig på att hålla er uppdaterade här på Bröllopsguiden. Men ni vet hur det är och alla ni nära och kära har ju fått en hel del uppdateringar på annat håll!

Men ni behöver inte oroa er. Allt har gått helt enligt planerna och nu kan jag och Alex kalla oss fru och man. Vilket känns jättekonstigt men samtidigt supernaturligt. Det märkligaste är väl att jag har bytt efternamn till Lindqvist något som inte alltid är helt enkelt att komma ihåg. 

Jag vet inte om det är något man behöver göra eller inte, men nu har jag i alla fall uppdaterat min signatur så att den passar med mitt nya efternamn. Kanske är det min kreativa sida som talar men jag tyckte faktiskt att det var jättekul att fila till en ny kråka. Själva bokstaven q var väl svårast att få till fast det är ju inte som så att någon måste kunna urskilja varje bokstav.

Meeeen nog om det! Jag misstänker att ni är mer nyfikna på att läsa om själva bröllopet än min strid med att hitta en ny namnteckning. 

Som jag tidigare skrivit tog vi alltså och bestämde oss för att göra ett riktigt “Las Vegas”-bröllop. Det blev inget typiskt bröllop helt enkelt men det blev ett minne för livet. Nu vill jag inte på något vis klanka ner på de som gifter sig mer traditionellt, men för oss så var nog detta det absolut bästa alternativet. Det kändes såå levande att gå från att spela blackjack i ena stunden (vi gick faktiskt lite plus!) till att gifta sig i andra. 

Vi valde att gifta oss på Little Chapel of Flowers, som jag skrev om i mitt förra inlägg, och jag kan inte rekommendera dom nog! Vi valde det romantiska paketet för 700 dollar och till det priset hade vi omöjligt fått ett lika fantastiskt bröllop någon annanstans. Vi fick massor av blommor, åka runt i limousine, fina bröllopsbilder och kunde faktiskt livestreama bröllopet så även om inte mamma och resten av familjen var “på plats” så kunde de vara med ändå! Alex tyckte också det var en lättnad på något vis. Han var ju lite orolig över att hans farmor skulle känna sig lite bortglömd annars. 

Efter bröllopet så hade vi en superhärlig kväll med lyxig mat och gott om tid för oss själva. Jättemysigt! Dagen efter åkte vi till Grand Canyon (helt underbart vackert kan inte rekommendera nog) och sedan rörde vi oss österut mot Texas. Om det har jag inte så mycket att säga förutom att de verkligen har den bästa barbecuen jag någonsin ätit. Att grilla är typ en religion där nere. 

Därefter åkte vi till New Orleans för att lyssna på jazz, något som Alex tjatade om under hela resan så jag hoppas han blev nöjd… Jag tyckte det var trevligt men föredrog vårt sista stopp i Florida. Superhärligt bad och ingen risk för att stöta på någon alligator ;). Där var vi bland annat i de kubanska kvarteren och passade på att smyga hem några kubanska cigarrer att ge till våra föräldrar och släktingar. Känns som en superrolig present att ge till ens vänner med. 

Innan bröllopet gjorde vi också rutten vi tidigare pratat om. Vi landade i San Francisco och rörde oss ner mot Los Angeles. Det är nästan så att jag får berätta om den streckan i ett annat blogginlägg men där såg vi bland annat red wood-träden, besökte Silicon Valley (inte så kul) och var på det klassiska fängelset Alcatraz. 

Ha det bäst allesammans och ta hand om er!!!

//Anna Lindqvist