BröllopsGuiden

Fru K

« Maj 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2009-01-07 22:48:46

Tillbakablickar

Det är nu man kan titta tillbaka med minnena färska i minnet och fundera på hur allt blev tillslut. Vi sa det redan samma kväll, innan vi kröp ner på hotellrummet, att dagen blev precis som vi önskade.

Vi åkte tillsammans bort till stranden där vigseln skulle äga rum, allra längst upp i hörnet på Kamala beach, så att vi fick vara i fred. Solen sken under cermonin men gick lägligt ner i slutet på fotograferingen. Platsen dekorerades av Maria, vår koordinator, efter önskemål från oss. Efteråt hade hon förberett med blomblad som kastades över oss. Alla våra gäster fick även söta såpbubbleflaskor så de kunde blåsa över oss. Två fotografer fanns på plats och de fotade hela cermonin, både gästerna och oss. Sen fick vi tid för fotografering själva medan gästerna underhöll sig under tiden.

Resan hotellet där middagen skulle hållas gick fort och vi fick hjälp med att checka in på vårt rum. Bröllopsnatten var bokad på det 5-stjärniga hotellet Katathani. Maria hade ordnat så vi kunde stanna till fyra dagen efter i stället för att checka ut klockan tolv, något vi var väldigt nöjda med! Hotellrummet var dekorerat med blommor i badvattnet, svanar på sängen tillsammans med blomblad som bildade ett hjärta. På rummet fanns honeymoon cake och färsk frukt. Utsikten från balkongen var helt fantastisk och vi hörde hur vågorna slog mot strandkanten där vi satt.

För er som känner att ett bröllop hemma inte är ett alternativ och som går i tankarna om en vigsel utomlands. Ni kommer (troligtvis) inte att ångra er. Vi är så nöjda med vårt val och jag skulle absolut inte ha gjort det annorlunda om jag fick möjlighet att göra om allt. Om ni har funderat på Thailand så kan jag verkligen rekommendera Maria på Paradisewedding (www.paradisewedding.se). Hon var urgullig och tillmötesgående från allra första stund. 

Med det här kommer jag att minska mitt besökande här inne. Ni som planerar för era bröllop önskar jag lycka till! Hoppas ni får en fantastisk dag, och framförallt, lycka till i fortsättningen.

För er som vill får ni gärna läsa min "vanliga" blogg som handlar om inredning, resor och annat smått och gott på modern2a.blogspot.com.

Kram Malin