BröllopsGuiden

Maddelus

« Maj 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

POSTAT 2008-10-30 21:07:51

Jag kände att jag ville ställa mig på huvudet

Jag fick för mig att jag bara var tvungen att maila tjejen som hjälpte oss igår på Brud i centrum. Jag är väldigt glad att jag gjorde det. Jag tänkte så glatt att jag skulle fråga om hon skulle få in mer sådanna känningar (Som den som jag förälskade mig i) så jag kunde känna mig lugn och veta att jag kunde få min klänning. Och att man antagligen inte kunde lägga undan den mer än några dagar. Och frågade att om dom tar slut kan man beställa en sån då?

Svaret blev: "det var den enda av denna klänning", då är det ju klart att den inte sys upp igen? Kanske menat att det bara ska finna en sån. Och att jag kunde betala en handpenning nu så skulle den bli min och ingen skulle få prova den.

Shit också! var min första tanke, hur ska jag få så mkt pengar ifrån?! Visst hon hade inte sagt hur mkt det var men känslan sa att det var mer än jag kunde lägga just nu. Men jag frågade iaf, hon svarade att det egentligen brukade vara hälften av priset, men att man kunde göra vissa undantag, att femhundra till tusen skulle räcka som handpenning för att klänningen skulle bli min. Jag kände att jag ville ställa mig på huvudet och sparka med benen av lycka!
Jag menar vem har en sån tur? egentligen?

Så imorgon ska jag betala in pengar till henne och hon ringde också och frågade om jag skulle ha den, jag blev visst ganska extas så glömde nog säga orden "Ja, jag vill ha den!" haha underbart.
konstigt det känns att det inte är en bakelse, jag har ju jämt tjatat att det är det som varit min flickdröm och jag vill gå efter den för bilden i huvudet är så vacker. Men det går tydligen att ändra på det. Vilken tur för mig! :D

hmm, undra vart min syster tagit vägen, hon bara försvann, eller jag somnade lite blev så trött, och när jag vaknade har hon sprungit bort. Så busigt av henne :D höhö
POSTAT 2008-10-30 12:42:41

Prova prova prova ;)

Igår skulle jag och Maria till haninge till en klänningsbutik för brudar :) Jag provade flera klänningar, fy vilken känsla! :D Man kände sig ju så speciell och vacker! Det var som i en saga att se sig själv i spegeln. Men iaf jag provade runt 5 klänningar, första klänningen blev åh! andra blev mer åh, osv, när vi kom till den sista ville jag inte ta av den! Vilken klänning! Jag hade den klänningen på mig längst tid och kunde inte sluta att ta på den! Det var omöjligt att inte tycka om den, nej, älska den!

Jag har alltid trott att jag velat ha en riktig bakelse tårta men icke. Jag kom fram till igår att jag är verkligen inte en sån, har nog aldrig varit det om jag tänker efter, usch jag provade såna där långa handskar, jag kände mig rent av som en tant! :O Fy så hemsk det var, det var en grej för mkt. Men andra är ju jätte fina i såna! :) Tur det, haha.

Haha Maria sa att hon såg att jag tyckte om den sista mest, för dom andra klänningarna bar jag ca 5 min men den kunde jag inte slita blicken från!

Jag ville köpa den på en gång! Men tyvärr så kan jag inte det :/ Den är som en 50 tals klänning som kändisarna hade sa Maria, men det tycker jag får den att låta ful :P

Kanske slänger upp bilderna från när jag provade, om jag törs. Man vet ju aldrig vem som snokar? ;P

POSTAT 2008-10-24 23:36:26

det händer, på riktigt!

Jag kan inte sluta tänka på att kyrkan är bokad! Det händer! på RIKTIGT! Det spritter i kroppen på mig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är bara så lycklig. Jag bara älskar min älskling! Han är det underbaraste som finns! Önskar bara att han kunde veta hur mkt jag älskar honom. Jag vill visa all min kärlek till honom men det finns inget som man kan göra för att kompensera upp det till den nivån. Men han vet iaf att jag älskar honom och det är väl huvudsaken? :) Vi har verkligen gått igenom en berg och dalbana tillsammans. Men inget har fått oss att dela på oss. En sån här kärlek händer bara en gång, den är så underbar! Hoppas alla människor får uppleva den känslan!
 
 

 

POSTAT 2008-10-20 23:56:16

det mesta fixat

Oj, jag har minsann inte skrivit eller varit in här på länge. Men det finns en anledning, Jag och älsklingen kom i kläm med varandra, han gjorde mig ledsen och jag ville inte tänka på något med bröllop då, men nu har det gått över, antagligen en sån där kalldusch eller kalla fötter som det heter. Men nu är det frid och fröjd och jag är lycklig men irriterad på att mamma ska lägga sig i och säga hur fel allt det här är. Älskade mamma, bara för att jag ska gifta mig och flytta betyder det inte att du blir bortglömd, du betyder iaf mest för mig och jag kommer vara vid din sida många gånger i veckan att du vill spy på mig, kom ihåg jag är mammas flicka :)
Jag ska iaf ha middagen och festen på strandbacken i Avesta. Min syster hade det där förut och hon tyckte det var bra. Hallå! :D det ligger alldeles vid älven och det är typ en altan som går ovan vattnet med tak, så det skulle inte göra något om det regnade. Usch så nöjd jag är. Ska låna min systers underkjol, stor som tusan, får hennes tiara, ska låna min systers smykeset som hon hade när hon gifte sig, hur vackert som hellst. Eftersom jag inte har den bästaste ekonomin skulle jag få ta reda på hur mkt min klänning skulle gå på så skulle maria (syster) lägga ut det så länge. Fatta hur underbart allt är. Det har äntligen löst sig. Allt är typ löst, jag mena klänningen och Älsklingen är viktigast och det är fixat. Sen är det bara smågrejor som ska skötas under tiden man väntar på dagen.
I'm the happiest bride ever!!!

Älskar dig Joakim Ranström! <3
POSTAT 2008-09-14 00:57:46

Kärlek

Jag fick ett mess av min Jocke då han skrivit såhär:

Du är som ett ljus i natten, som syret i luften, som en stjärna på himlen.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta Madeleine,du betyder allt för mig <3
 

Hur underbar är han inte? Han vet precis när man behöver en dos av hans kärlek.

Jag kommer leva lyckligt i alla mina dagar!

POSTAT 2008-09-13 20:26:05

Världen är bra ond.

Jag blir så upprörd! Jag fann min kära tiara på en tjejs galleri. Hon ville tyvärr inte sälja den men länkade mig en sida där man kunde finna den. *Blev lycklig*
Men när jag kommit in på denna sida började jag kolla runt lite mer, vilket man inte ska göra enligt mig, där fann jag den perfektaste perfekta tiaran som jag någonsin sett, oh tänkte jag och skulle beställa den.
 
Men som med allt annat så sket det sig. Det var något fel så du inte kunde gå vidare från varukorgen. Hmm, jag börjar undra om jag inte är menad att ha en tiara. Men jag tänker inte ge upp än, har frågat människan som har sidan om den finns och hur jag får tag på den, hoppas bara jag får svar snart och att han har den!
Ja när jag ändå klagar kan jag klaga lite till. Min mamma har en slöja från hon gifte sig, inte kort och inte för lång utan alldeles perfekt längd, hur vacker som helst och det finns bara den i hela världen. Det hänger liljekonvaljer på den ochsen sitter det stenar i den. Men med den vanliga oturen skulle mamma tvätta den (handtvätta) och när hon skulle hämta den var blommorna förstörda! : (
 
Jag ville bara skirka! Mamma sa att man kan ju hänga dit något annat. Men nej, det blir inte den vackra slöjan man kollat på så många gånger och tänkt att den ska jag ha när jag blir stor och ska gifta mig.
Men om jag känner min mamma rätt så kommer hon fixa dit blommorna så dom blir alldeles perfekta och säkerligen bättre. Men banne henne om hon hänger dit något annat.

 

POSTAT 2008-09-13 03:57:05

Ingen är intresserad om vad vi pratar om

Nu har även jag hittat hit :) Min syster (Energy) tyckte jag skulle bli medlem här också så jag har någon att dela tankar och funderingar med. Vilket är skönt för ingen är intresserad egentligen av något man pratar om. Man blir som en liten utstött ankunge.
 
 Jag och min Jocke har haft lite tjafs. Om ? Jo, pengar. Det har antagligen dom flesta haft, för karlar har någon konstig relation till det. Dom tror att det kommer kosta varje liten krona man äger och har plus en till, men sen inser dom att det löser sig alltid :) Man säger ju inte att man ska gifta sig om man visste att det var en omöjlighet.
hmm, det blir jobbigt det där när man börjar tvivla och tänka "gör jag rätt?" bara en liten sån sak kan bli en så stor grej. Konstigt hur vi kvinnor fungerar.
 
Och aldrig blir vi tillräckligt nöjda heller. Jag har hittat 3 st klänningar jag vill ha. Kan inte bestämma mig för vilken för alla har sin charm. Fast jag har ju alltid haft den drömmen att prova klänningar, även fast jag hittat vill jag ju prova. Jag vill känna den där känslan när man tar på sig en sån skönhet. Kolla sig i spegeln och drömma sig längre bort.
 
Jag och syster skulle prova klänningar i somras, men vi var in i en butik där dom inte hade några fina alls. Usch, så besviken jag blev, inte nog med det blev man illa bemött av personalen.
Jag vill ha stor kjol, massor med stenar så jag kan glittra och skina påväg mot altaret. Var finner jag dom?

 

FÖRSTA SIDAN   < 3 4