BröllopsGuiden

roxcarro

« Februari 2020 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

POSTAT 2009-05-16 17:01:28

Nu känns det härligt

Inbjudningskorten skickas i morgonkväll, då är de framme på måndag!! Stunden är kommer, känns mysigt och nervöst. Vi har pratat om vem som kommer ringa oss först. Vi är supernöjda med inbjudningskorten.

Prästen var ju här igår. Så snopna vi blev, det 1a min son sa när prästen steg in var: "Du är Jeremiha´s pappa"! Det visa sig att prästen har en son som går på vårt dagis. (vi är relativt nyinflyttade i byn). Så isen bröts väldigt snabbt!! Vi kom bra överens och jag tror att han fick en bra bild av oss. Vi kommer snart ses igen, på dagisfest. Det sista han sa innan han gick var " Nu kommer folk att börja prata om er. Dom vet att något är på gång när prästens bil står utanför!!" Hahaha, han var väldigt trevlig.

Nu ska jag ut och rensa ogräs i hallonlandet!! Ha det bra.POSTAT 2009-05-11 22:09:29

Värdpar

Det par vi bad vara värdpar på vårt bröllop tackade ja. Fast i nästa andetag säga: Om ni hittar någon annan så är det bra!! Snacka om att jag blev snopen. Och ledsen. Det var mina svärföräldrar. "Arbetsuppgiften" bestod av att hälsa alla gäster välkommna utanför kyrkan samt att hålla 1a talet. I dag är jag nere och tänker inte ha något värdpar alls.POSTAT 2009-05-06 22:19:48

Ring

Jag glömde ju skriva innan att jag har varit och provat ringar idag. Jag hade kolla ut en jättefin ring på en hemsida och när jag åkte till den affären och provade ringen jag fastnat för kändes det inte alls rätt. Jag provade flera stycken och till slut hittade jag en jag blev kär i. Bild finns i galleriet. Den var dessutom ca 1500 kr billigare än vad vi hade räknat med i budgeten. Härligt! Nu ska jag grunna på detta, åka dit och prova den igen och sen får vi se...

Tänkte på vad man har graverat i vigselringen... Brukar man ha sin partners namn? Det har man ju ofta i förlovningsringen. Vi är lite inne på att ha något annat ingraverat. Som ett  hemligt budskap mellan oss eller en fin tanke. Måste grunna mer på det.

Kram & God natt på er!!POSTAT 2009-05-06 20:21:26

I dag är en riktigt bra idag!!

Idag har jag äntligen fått tag i en fotograf, det har gäckat mig länge. Jag har haft svårt att hitta en som jag gillar och självklart var ledig på vårt datum. På förmiddagen stod jag i butiken och beklagade mig för en kund och vips!! En timme senare hade jag ett mobilnummer i handen. Det visade sig att jag klagade till exakt rätt person. Denna fotograf gör detta på sin fritid, har ett heltidsjobb och gör ingen reklam för sig alls. Han har inte ens en hemsida!! Inte konstigt att jag inte har hittat honom innan.

Men nu har jag iaf boka honom. Vi är så nöjda!!POSTAT 2009-04-21 12:44:41

Välbehövlig pause

Nu har jag haft en välbehövlig pause sen i påskas. Jag har inte tagit ett enda beslut eller letat efter något bröllopsrelaterat alls. Jag har varit härinne och kikat lite men inte gjort något. Har kännts skönt men idag slog det mig:  Shit, det är bara 4 månader kvar tills dagen D!! Nu är det dags att sätta fart, jag har ju massor att göra.

Akutlista:

Hitta fotograf * Vår bröllopsnatt *Inbjudningskorten måste bli klara * Kolla blommor * Spritlista * Få bekäftelse på lokalen

POSTAT 2009-04-05 09:54:25

Näbb

Kolla in i mitt bildgalleri. I går var vi och köpte kläder och skor till Brudnäbben. Hon ska bara klänning och skor i kyrkan och en bolero framåt kvällen. Vi tänkte se om man inte kan sy dit lite tyll (?) under kjolen så den blir aningen mer utåtstående. Först gillade hon inte alls klänningen men eftersom vi köpte skorna som hon gillade och inte jag så fick hon foga sig. När vi var hemma och hon provade alltihopa så sa hon att hon kände att det var rätt klänning, hon sa att hon kände sig jättefin. Det syns på henne också.
POSTAT 2009-04-05 09:49:31

Kyrkan

Jag och Nicke var i kyrkan igår och kollade. Han tycker att den är perfekt och jag tycker att den är för liten. Men vi gick altargången upp och ner säkert 10 gånger. Andarna i den kyrkan tyckte nog att vi var hel knäppa!! Från dörröppningen fram till där prästen står är det 22 steg. Om man går små (sakta) steg. Vi var där en stund så att man kunde vänja sig vid miljön. Mitt bekymmer är helt enkelt att jag tycker att det känns som att man står i knät på gästerna. Vi kommer fylla hela kyrkan. Fast alla kommer att höra och se bra. Jag kommer inte att gå vidare med detta. Det blir denna kyrkan som vi redan har bokat.

När jag läser andras bloggar här så verkar det inte som att någon annan är nervös!! Är ni det eller är det bara jag som är det??   

FÖRSTA SIDAN   < 1 2 3 > SISTA SIDAN (7)