BröllopsGuiden

Lolllo

« Februari 2020 »
TI ON TO FR
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

POSTAT 2009-05-10 20:47:20

Möhippan del 2

Efter att vi suttit och tagit oss en drink på en uteservering splittrades alla i olika bilar och vi åkte ut mot landet och in i ett villakvarter. Ett helt vanligt villakvarter. Någon sa att vi skulle in i huset där den blå bilden stod men där gick det precis in in typ 5 ungar. Jag undrade vad i helsika har de nu hittat på? Vi gick bak på baksidan på en hel vanlig villa och de bad mig att knacka på en dörr. Ingen öppnade. Knacka igen sa de. Ingen öppnade. Då började jag bli trött och precis när jag skulle sätta mig öppnade en kille dörren...?!?

Det visade sig att det var en studio. Alla som känner mig vet att jag sjunger hellre än bra. Min himmel. Dessutom hade de lyckats plocka fram låten "Du är min man" som jag inte kunder. Med lite innanför västen var melodien alldeles för svår och det var alldeles för många konsonanter med i texten. Mina kära vänninor låg dubbla i asgarv på andra sidan fönstret. Det var kul riktigt kul men en chock när jag fick höra mig själv sjunga. Jag har aldrig riktigt trott på de som säger att jag inte kan sjunga men att det så HEMSKT!

Sen ökade vi tempot med en låt som passade mitt drikande och rökande under dagen bättre med lite Tina Turner influerad röst... I''m so excited. Måste varit något fel på ljudteknikern för han fick varken fram min röst eller melodi! Vi skrattade så att vi höll på att dö! Jag i min Björn Borg influerade frissa, gardiner till byxor och Tina Turner röst som lät mer som en groda.

Efteråt åkte vi direkt tillbaka tills tan och där fick jag ny utstyrsel. Riktig magdans dräkt. De andra fick sjalar med bling som lät när de rörde på höfterna. Magdans i en timma på redan tränade magmuskler efter allt skrattande... Men seriöst, det var otroligt intressant och roligt. Så nu kan jag sexa till mig lite med J i sovrummet. Alla gick in till 100% för att dansa. Nu är jag livrädd att de vill ha uppvisning på bröllopet????? 

Klockan var sedan kväll och alla fick lite tid på sig att fixa i ordning sig för kvällen. Jag fick en snabbdusch och blev fint 80-talssminkad i ROSA!!!

Fortsättning följer......

Kram