BröllopsGuiden

marlju02

« Augusti 2021 »
TI ON TO FR
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

POSTAT 2009-05-17 13:10:32

Möhippa del 1

Runt halv 11 när jag började i lördags den 16:e maj känna mig lite mer säker på att mina kompisar inte skulle komma och kidnappa mig såg jag några kända ansikten speglandes i grannens fönster mitt emot. Lollo, Molly, Anna, Therese, Madde och Ullis och en speciellt inbjuden gäst (min brosson Mattias) kom gåendes.  Jag fick ett glas Asti och så fick jag min dräkt. Det var båttema...(eftersom jag och Jonny hade träffats på en båt till Tallin). Jag fick en röd tröja där det stod Maria och Jonny och bröllopsdatum omringat av fina hjärtan, vit och svart kjol, röd och vitrandiga strumpbyxor, ett ankare och toppen över i:et en livboj som Anna hade sytt. Den var jättefin och hade t o m en ficka på sig. Jag fick även en sjörövarmössa.

Vi åkte iväg i Mollys tukosa raggarbil med steroen poppandes av Sven Ingvars... Vi bytte snabbt till Carola. Färden styrdes mot Rålandhovsparken där lunch väntade. Jag fick räksallad, bröd med philadelphiaost, vindruvor, jordgubbar, kaffe och muffins. Jag fick även svara på en del frågor. Efter ett tag börjad flera vänner dyka upp. Lena, Mia, Ingela, Pia, Kristin och Linda. Det var jättekul att så många kunde komma. Vi körde femkamp. Kastade ringar, kastade bollar i hink, potatis på sked, sparkade fotboll och sprang 60 meter. Jag hade ju hoppats att jag skulle vinna 60 meter, men Ullis slog mig ***argh***. Föresten så vann Ullis hela femkampen. Jag var inte i min toppform helt enkelt annars hade jag nog slagit hela bunten... =).

Efter det gick vi en långpromenad och jag fick lite uppdrag. En del av uppdragen tänker jag inte avslöja här, då jag inte vet vad mina kära vänner har för avsikter med dom. I alla fall det var till början väldigt snälla uppdrag. Vi kom tillslut fram till en lokal där jag skulle sjunga in en låt. Ursh va nervöst. De hade med omsorg valt ut två låtar till mig. Ni som kommer på bröllopet får, om jag känner min vänner väl, säkert höra vad det är för låtar. Det var dock JÄTTEROLIGT att stå i en studio och sjunga. Så nu mina vänner vet jag vad jag ska skola om mig till... Hm... ska kanske ringa Bert på engång....Försökte även lite snällt påpeka för Ullis att jag kunde vara förband till henne någongång och faktiskt kunna tänka mig att åka med på hennes turner. Hon spelar i ett band som heter The Trinquettes.

Därefter var det dags för lite mer uppdrag. Jag skulle få tag på tre stycken tvättlappar från killkalsonger. Till min hjälp fick jag en sax. Jag såg genast mitt mål (gick på motivationskurs på jobbet på fredagen och det var verkligen till nytta... Den gick nämligen ut på att man inte ska se på rädslorna på vägen utan bara se på målet vilket i sin tur gör att man agerar mot målet och inte mot vad som eventuellt kan hända...) med den kunskapen i huvudet gick jag med snabba steg fram till ett gäng killar inne på en pizzeria. Det såg lite mörk ut från början... men sedan när jag tog till takiken snälla och log lite fint så fick jag TRE stycken tvättlappar... Uppdraget var slutfört!!!

Det finns så mycket att skriva om min möhippa och för att det inte ska bli allt för långrandigt så skriver jag vidare en annan gång... ha så bra så länge....