BröllopsGuiden

MadeleineP

« Oktober 2020 »
TI ON TO FR
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

POSTAT 2009-01-26 23:57:58

Smycken till brudtärnor, Möhippa elr Bröllop, Hormonhög och ULTRALJUD!!?

För det första får jag typ inget gjort i mitt skolarbete pga att jag går och är ständigt hög på hormoner :D Jag kan ju inte känna stress, det måste man när man studerar på distans kan jag ju säga, ah det ger sig nog snart, jag har städnoja nu vid halv tolv såjag kanske är på väg tillbaka till mit vanliga jag ;)

Nu sitter jag och funderar på presenter till brudtärnorna, det bara måste jag ju ge, dom är så otroligt gulliga som bollar och planerar (en hel del bakom min rygg), men när ska man ge presenten??

Ska jag ge den på möhippan, på bröllopet elr när??

Känns som bröllopet kan vara lite roligt om man ställer ett litet paket på deras tallrikar, men kanske är det bättre under möhippan?? Nån som har nåt tips? Problemet med mig är att allt ska hända nu, vilket betyder att jag violl åka och handla smycket, gravera och ge dom på lördag då det är möhippa ;)

Det slog mig idag att jag sagt till min syster att jag vill ha en lugn möhippa med en middag elr dylikt, anledningen till att jag sa det är för att det är så kot med tid kvar och jag vill inte att de ska känna att jag är en stor krävande börda, men sen ikväll slog det mig.. Och om jag är med barn, jag vill ha kul på möhippan, jag är även villig att gå med på tokigheter inom rimliga gränser, men nu har den lugna systern hållt tillbaka övriga systrar pga det jag sa tidigare..

Nu är det bara dagar kvar så nu är ju allt planerat.. Men jag får tänka om helt enkelt, huvudsaken är faktiskt att jag får umgås med mina systrar och vänninor en hel kväll och nåt hittar vi säkert på.

Men jag är orolig utav mig och har alltid varoit, så min oro för det kanske bara är ett tecken på att jag är på väg ur mitt hormonrus :P

Jo så är det nog, då är det vä bara hoppas att jag kommer ikapp med studierna så fort som möjligt :) Ja just det, vi våra små ljushuvuden tänkte så här när det gällde att skicka inbjudningar, jo men vi bjuder några till utifall några tackar nej, vi var nämligen säkra på att få minst tio nej med tanke på kort med tid... Nehe nej, ALLA har tackat ja, så istället för 40 personer är vi nu 60 :D Ah det är ju kul att alla vill komma ;)

Nu bara babblar jag på men det är bra för då kanske jag kan bli lite trött så jag kan lägga mig...

Men YTTTERLIGARE en sak, jag har fått se knodden på ultraljud :D

Är bara i vecka 12 och ska inte gå på ultrajud förrän vecka 18 men läkaren ville kika på mina äggstockar för att se så jag inte har några cystor, hon frågade då om jag vill se knodden, oj om jag ville... Det var helt klart den mäktigaste stunden jag upplevt, att få se han/henne ligga och spreta med armar och ben och ett hjärta som slog för fullt.... Jag vart helt paff, så synd att inte Henric var med, men hur skull ehan veta..

Satt hela vägen från Ludvika till Eskilstuna med ett stort flin från öra till öra och skratta för mig själv hela resan, helt oooootroligt att den lille knodden ligger där inne och växer, nä nu vart jag stum igen... ;) Hoppas alla har det bra! Ska med blandade känslor försöka sussa nu ;) Kram Madde