BröllopsGuiden

tinamarks presentationssida

Sommarbröllop 2015

Tinamark, Kvinna i Höga-Kusten vars yngsta dotter ska gifta sig sommaren 2015.
Har skrivit i status bröllopsgäst men jag kunde lika gärna ha skrivit att jag planerar ett bröllop. Jag hjälper min äldsta dotter som är utsedd till toastmaster att planera festen, hon har lite fullt upp med studier och resor just nu så jag har fått tillåtelse att börja planera, även brudparet studerar så jag får även hjälpa till med själva vigseln. Behöver jag tillägga att jag njuter av uppgiften. Det är så roligt.
Bröllopet är som sagt ett sommarbröllop, 27 Juni i ett förhoppningsvis grönt och prunkande Höga Kusten. Det blir en öppen vigsel som ska äga rum i en liten gammal kyrka (från 1200-talet) av en "familjepräst" (döpt bruden och hennes syskon, vigt brudens föräldrar, konfirmerat brudgummen och även begravt några av brudens släktingar.) och festen i en nedlagd skola, som gjorts om till föreningscenter, några kilometer därifrån. Det blir kuvertavgift.
Det är redan mycket som är klart, kyrka, präst, festlokal, kock, bröllopsfölje, bröllopstema, klänning. Det kommer att bli ett budgetbröllop för bruden är väldigt ekonomisk. :) Ambitionen är att lägga ut lite bilder alltetersom.

Medlemsbild
Status Bröllopsgäst
Bor i Ullånger
Blev medlem 2014-10-22
Vigseldatum 2015-06-27
Loggade in 2015-05-29