Logo

Mode & Styling

Bröllopshuset

Bröllopsbutik med mängder av fantastiska brudklänningar

I SAMMARBETE MED BRÖLLOPSHUSET

Om bröllopshuset 

Bakom Bröllopshuset står Annelie Wahlström, en passionerad sömmerska som alltid har haft en kärlek till klädsömnad. 

Från dröm till verklighet

Annelies resa i bröllopsvärlden började som en passion för sömnad och skapandet av kläder, och hon ägnade sig tidigt åt att sy bal- och bröllopsklänningar. Med åren byggde hon på sin kunskap, och hennes arbete i en herrekipering gav henne en fördjupad förståelse för även herrkläder. Så när Annelie beslutade att öppna sin egen butik, tog hon med sig den ovärderliga expertisen från båda världarna.

Brett sortiment

I butiken erbjuds en omfattande samling av brudklänningar, balklänningar, fest-klänningar, kostymer, smokingar och frackar - allt du behöver för att göra din speciella dag minnesvärd. Bröllopshuset erbjuder även ett brett utbud av tillbehör som kompletterar din look.
Förändringar och skicklig sömnad

Vad som verkligen utmärker Annelies arbete är hennes engagemang att göra varje plagg unikt. Medan de tidigare sydde många klänningar från grunden efter kundens önskemål, arbetar de nu huvudsakligen med färdiga designer från etablerade märken. Därutöver finns den skickliga sömmerskan, Emeline, som tar hand om alla ändringar i syateljén.

Ett team av hjälpsamma experter

För Annelie och hennes team så handlar verksamheten om att skapa minnen och att hjälpa brudpar att känna sig vackra och självsäkra på sin bröllopsdag. De ser fram emot att vara en del av kärlekshistorier och dela glädjen när brudpar går in i en ny fas av sina liv. Besök butiken på Drottninggatan 28 och upplev deras värld av bröllopskläder, kärlek och skicklig sömnad. De är här för att göra drömmar till verklighet.


Bröllopshuset

Hemsida: brollopshuset.se

Telefon: 013 14 99 97
Mail: annelie@brollopshuset.se