Logo

Planering

Fem boktips


5 boktips inför bröllopet

Mycket att tänka på och frågor som behöver besvaras, tårtor som kanske ska bakas? BröllopsGuiden tipsar dig om fem böcker som kan hjälpa till inför den stora dagen.

01. Baka som en stjärna

Av Shireen Selfelt / Bonnier Fakta
För Shireen Selfelt, vinnare av Hela Sverige bakar 2016, handlar bakning om gemenskap och om att kunna bjuda sina nära och kära på något riktigt gott. Det är något alla kan lära sig att göra hemma i sitt eget kök!

02. Handbok i konsten att hålla tal

Av Hans ”Lelle Printer” Dahlman / Bokförlaget Känguru
”Handbok i konsten att hålla tal” vänder sig i första hand till dem som har liten eller ingen erfarenhet av att hålla tal, även om mer erfarna talare också kan finna några användbara tips.

03. Pernillas praliner

Av Pernilla Wahlgren / Bokförlaget Semic
Pernilla Wahlgren bjuder på sina bästa godsaker! Allt för eftermiddagens spontanfika, lyxigare bakverk till helgen, bullar, chokladpraliner, kladdkakor, cheesecake, tårtor till fest och födelsedag och även några läckra desserter.

04. Hello cupcake

Av Leila Lindholm / Walter and Books
I Hello Cupcake! hittar ni cupcakerecept som Rabarber cheesecake cupcakes, Missisippi mud cupcakes, Choklad-och lavendel cupcakes och Nutella cupcakes. Ibland whoopiesrecepten hittar ni spännande Smore's whoopies, Black and white whoopies, Hallonwhoopies och Peanut butter whoopies.

05. Sweet dreams

Av Malou Holm och Åsa Swanberg / Ordalaget Bokförlag
I varje avsnitt finns recept på tårtor, bakelser, cupcakes, cakepops, pajer eller cheesecakes, små-kakor, whoopies och makroner, för alla tillfällen och i alla svårighetsgrader.
» Här hittar du fler boktips!