Logo

Planering

Upplevelser att ge


Tips på bröllopspresenter som ger minnen för livet

BRÖLLOPSGUIDEN I ANNONSSAMARBETE MED LIVE IT

Nu är bröllopssäsongen igång med allt vad det innebär; möhippor, svensexor, bröllop och såklart att hitta den bästa bröllopspresenten! Upplevelser är idag bland de mest populära presenterna vilket inte är så konstigt då man får minnen att tänka tillbaka på, och kvalitetstid tillsammans med någon speciell i den annars hektiska vardagen. Oavsett om du är på jakt efter en present till brudparet eller för att fira bröllopsdagar såsom bomullsbröllop eller kanske guldbröllop, är det viktigt att gåvan blir speciell. Nedan följer tips på upplevelser som är unika genom Live it och som passar både till det nygifta paret eller som gåva till sin partner på jubileumsdagen. Live it erbjuder över 2000 upplevelser, kika in på Liveit.se för att hitta erbjudanden där just du bor.

Maximera romantiken under en tur med häst och vagn

Lyssna till klappret av hovar medan er kusk kör er ut på en romantisk runda i en storslagen miljö som avslutas med en härlig picknick. Ge bort en romantisk stund som passar perfekt som present för att fira bröllopsdagen. Allt i kärlekens tecken! Upplevelsen finns tillgänglig i Stockholm. För mer information se här.

Gastronomisk upplevelse för två på en av Sveriges främsta vingårdar

Vill ni sätta guldkant på guldbröllopet? Unna er lyxig tid tillsammans långt bort från vardagen med en gastronomisk upplevelse och övernattning på en av Sveriges främsta vingårdar. Njut av varandras sällskap, gott vin och en avsmakningsmiddag i fantastiska miljöer hos en av Sveriges Stjärnkrögare.
Upplevelsen äger rum i Nyköping. För mer information se här.

Krydda tillvaron med en äventyrlig endurosafari

Bjud brudparet på en unik upplevelse med endurosafari. Under två dagar upplevs ett Gotland som nästan ingen känner till. Kör på blandad terräng med vackra vyer och gömda platser under en fullspäckad safari med två övernattningar. En perfekt present till det äventyrliga paret. Upplevelsen äger rum i Visby, Gotland. Mer information hittar du här.

Lär er manövrera en segelbåt tillsammans på böljan blå

Ta chansen att överraska din käresta med en annorlunda bröllopspresent där ni tillsammans lär er segla en hobiecat med en instruktör. Ta vara på tiden tillsammans under fartfyllda och spännande timmar till havs. För mer information se här. Upplevelsen finns tillgänglig i Stockholm.

Spetsa era sinnen tillsammans, med en upplevelse helt i mörker

Utmana era sinnen genom att ta den klassiska middagsdejten till nya nivåer. Ge bort en bröllopspresent där ni äter middag i mörkret och får helt nya smakupplevelser. Ett intimt tillfälle att fira just er speciella dag. Upplevelsen finns tillgänglig i Stockholm. För mer information se här.
Live it erbjuder över 2000 upplevelser över hela Sverige och med fri bytesrätt kan du alltid byta både upplevelsen och platsen i Sverige där den utförs. Visar det sig att presentmottagaren har fått flera upplevelser från Live it går det dessutom att slå ihop dem för att boka en upplevelse till ett större värde, som motsvarar den totala summan av värdebevisen.