BröllopsGuiden
1909 Sigtuna Stads Hotell
Stora Nygatan 3
193 30 Sigtuna
TEL: 08-592 501 00 FAX: 08-592 515 87
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
BRÖLLOP I SIGTUNA,
SVERIGES ÄLDSTA STAD!
Traditioner; Redan år 980 valde Erik Segersäll ut Sigtuna för att bygga Sveriges första stad. Här samlades stormän från när och fjärran för att fatta viktiga beslut, men även för att mötas, handla och ställa till med fest. Traditioner skapade för tusen år sedan, som håller än idag.
Vare sig ni gifter er kyrkligt eller borgerligt har Sigtuna stad något för alla som Rådhuset från 1740 och vackra Mariakyrkan. Ceremonin kan även hållas på hotellet.

BRÖLLOPET ÄR EN AV LIVETS ABSOLUTA HÖJDPUNKTER
Då vi vet att det är mycket att tänka på är vår ambition att göra livet lätt för er. Vår erfarenhet av mat och dryck, samt vett och etikett borgar för ett oförglömligt arrangemang, precis vad ett bröllop ska vara.
Hos oss är det ni som bestämmer i vilken storleksordning ert bröllop ska firas. Här kan ni välja på det stora sagobröllopet till den lilla privata bröllopsmiddagen.
På Sigtuna Stads Hotell erbjuder vi alla brudpar en personlig bröllopskoordinator med gedigen erfarenhet av bröllop och fest som hjälper er att skräddarsy ert arrangemang efter just Era förväntningar. Tillsammans med våra professionella samarbetspartners hjälper vi er gärna arrangera allt från fotograf, frisör, florist, bageri, transport/ limousinservice, musikarrangör, dans etc.
För blott en natt kan vi rekommendera något av våra vackra Deluxerum, där både Champagne och hemgjord choklad inväntar er ankomst och där ni på morgonen serveras frukost på sängen.

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem