BröllopsGuiden
Annika Gustavsson Jewellery
Bild 1 av 3
Annika Gustavsson Jewellery
Sankt Hansgatan 26
621 56 Visby
TEL: 0498-21 22 67
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Om Annika
Jag började göra silversmycken år 2002 på kvällskurser under tiden jag arbetade som ekonom. Sedan bestämde jag mig för att göra något nytt i livet och är sedermera utbildad till både smyckesdesigner och guldsmed. Jag har studerat fyra år och avslutade med gesällbrev på Köpenhamns guldsmedshögskola hösten 2013.

Jag är född och uppväxt på Gotland och lever i en inspirerande miljö där jag hämtar den mesta av min inspiration till smyckekollektionerna. Knappfossilen som finns längs den gotländska stenkusten och var en korall för över 430 miljoner år sedan, ligger mig varmt om hjärtat. Har funnit några vackra sådana som jag förädlat till stilrena silver och guldsmycken.

Sommaren 2013 fick jag det prestigefyllda uppdraget att formge Designtorgets 20 års jubileumsmycke. Samtidigt blev jag utsedd av smyckesbranschen till en av årets fem största talanger och fick ställa ut på mässan Precious i Älvsjö, en av nordens största mässor för smycken och klockor.

Jag utsågs i början av januari 2014 av Formex mässan till en av Sveriges "Young Designers" inom svensk design.

Som guldsmed jobbar jag i både guld, silver, platina, titan och palladium. Förutom mina kollektioner så skapar jag även unika smycken på beställning som förlovning och vigselringar.

Unna dig själv eller den du bryr dig om något vackert!

KARTA

Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem