BröllopsGuiden
Annorlunda Catering
Bild 1 av 7
Annorlunda Catering
Kommendörsgatan 26
114 48 Stockholm
TEL: 08-661 37 64 FAX: 08-663 70 76
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
BRÖLLOPSFEST

För många är bröllopet en av de absolut största dagarna i livet! Vi vill gärna vara med och förverkliga denna dag och låta er tänka på annat än de praktiska detaljerna. För oss är det viktigt att er personliga prägel lyser igenom på alla plan, så kika på annorlunda.se som ett första steg i att inspireras till hur just er dag ska ta form!

Catering & festlokal
I våra färdigkomponerade bröllopsmenyer presenterar vi våra smaker och har ni egna förslag som förstärker den personliga prägeln ytterligare så ordnar vi givetvis det också. Vi hjälper er inte bara med maten utan likaså med personal, dekor och dukning, blomsterarrangemang, bröllopstårta, musik och andra inslag som ni önskar addera till er middag och fest. Möjligheterna är många och vi kommer gärna med förslag på hur ni skulle kunna framhäva er stil i den aktuella lokalen.

Annorlunda har en rad olika festlokaler som passar utmärkt för bröllop. På Kastellholmen bl.a. finner ni Kolskjulet, en unik lokal med oändliga möjligheter i en fantastisk miljö vid kajkanten. På vackra Skeppsholmen ligger lokalen Valvet som med sin rustika 1700-talscharm bjuder på en stämningsfull atmosfär. Önskar ni istället ett bröllop i det gröna har vi olika varianter av tält för uthyrning. Ni kan läsa mer om alla våra lokaler på vår hemsida.

Ni väljer själva vilka delar ni behöver vår hjälp med och våra utförliga offerter underlättar sedan i att se hur kostnaderna är fördelade. På så sätt kan ni enkelt justera innehållet efter just era behov och önskemål på samtliga punkter.

Vi skapar den personliga och oförglömliga bröllopsfesten Ni drömmer om!
Varmt välkomna!
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!