BröllopsGuiden
Calmar Stadshotell
Stortorget 14
392 32 Kalmar
TEL: 0480-49 69 00
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Allt du behöver göra är att ha så trevligt som möjligt så fixar vi allt det praktiska, såsom god mat och dryck och passande festlokal. Vårt anrika hotell erbjuder en unik atmosfär, perfekt för bröllop och fest. Med våra 132 rum, en storslagen festvåning som inbjuder till stämningsfulla bröllop med plats för upp till 200 gäster.

Våra festsalar anpassar vi efter ditt bröllop, litet som stort.

Calmar Stadshotell är stadens äldsta hotell, där den historiska charmen har bevarats i en smakfull kombination med moderna inslag. Atmosfären bjuder på en personlig och avkopplande miljö året om och är särskilt uppskattad för just bröllop och fest. Du hittar oss på Stortorget i centrala Kalmar, i en anrik byggnad från 1500-talet, omringat av en arkitektur som andas historiska vingslag.

Våra anrika festsalar skapar en stämningsfull och festlig atmosfär för alla tillfällen. Salarna är trots sin klassiska charm utrustade med den senaste tekniken för att kunna erbjuda underhållning med bra ljud och ljus. Därtill har vi många års erfarenhet av att anordna stora som små evenemang, samt ett mycket uppskattat kök för god mat och passande dryck.

Tryggt, smidigt, enkelt och med era önskemål i fokus ser vi fram emot att skräddarsy ert nästa företags event eller privata tillställning.

Varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert! Ring oss på 0480-49 69 00 eller mejla meeting.calmar@profilhotels.se. Har du vägarna förbi, är du välkommen in och ta dig en titt på vår fina festvåning!
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem