BröllopsGuiden
Elite Hotel Savoy
Bild 1 av 7
Elite Hotel Savoy
Norra Vallgatan 62
211 22 Malmö
TEL: 040-66 44 800 FAX: 040-66 44 855
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Det har hållits många fester under takkronorna på Elite Hotel Savoy. I nästan hundra år har det dansats och dinerats i festvåningen som byggdes 1914. I de magnifika lokalerna med välbevarade originaldetaljer arrangerar vi bröllopsmiddagar samt vigslar.

Varje lokal berättar sin egen historia. Stora salen pryds av handmålade motiv från Malmös tidiga gatuliv. Samma konstnär utsmyckade också foajén till att föreställa ett bibliotek i lekfull trompe l‘œil och hotellets första källarmästare lånade ut sitt namn till lokalen J F Horn.

Elite Hotel Savoys salar, rum och sviter är som gjorda för ett bröllop. För att bröllopet skall bli precis som ni vill ha det lägger vi stor vikt vid planeringen av arrangemanget. Ni upplever en härlig känsla av lyx och flärd i vår berömda bröllopssvit med rosor, champagne och sköna morgonrockar inramat av de vackra kristallkronorna. Vakna sedan upp till den första dagen som äkta par med en generös frukost på rummet. Vi vill ge er det bästa och lite till på den viktigaste dagen i ert liv!
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!