BröllopsGuiden
Färna Herrgård & Spa
Bild 1 av 7
Färna Herrgård & Spa
Färna Herrgård 1
739 70 Skinnskatteberg
TEL: 0222-28190
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Färna är en plats att njuta av. Här kan du verkligen uppleva kontrasten mellan de vackra herrgårdssalongerna och bergslagsnaturen. Kombinationen av vackra herrgårdssalonger, mat av högsta klass och de rofyllda omgivningarna gör oss till den perfekta platsen för er fest.

FÖRBEREDELSER
Varför inte smygstarta bröllopet redan dagen innan med de närmaste. Låt oss ta hand om middagen koppla av i vårt Spa. Vi har tagit fram speciella behandlingar för den stora dagen, både för bruden, brudgummen och bröllopsgästerna.

VIGSELN
Låt er vigas i vårt vackra lusthus eller mausoleum, inta bröllopsmiddagen i någon av våra vackra matsalar och avsluta festen under takåsarna i vår Jernbar.
I närområdet finns även flera vackra kyrkor som passar sig väl för en romantisk vigsel.

MATEN
I Färnaköket lagar vi mat med kärlek och respekt för den naturliga råvaran. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Restaurangen är 25% KRAV-märkt, slowfoodinspirerad och utvald av White Guide. Menyerna skapar vår köksmästare Inga-Lena Eriksson tillsammans med sitt köksteam.

BRÖLLOPSTÅRTAN
Även bröllopstårtorna skapas på plats. Brudparet kan välja mellan läckra moussegrädd- eller marsipantårtor. Design tar ni fram tillsammans med oss.
Välkommen till Bergslagen.
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!