BröllopsGuiden
Fredriksborg Hotell
Fredriksborgsvägen 17
139 90 Värmdö
TEL: 08-541 380 50 MOBIL: 070-243 73 90
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Bröllop, 40-års fest, 75-års kalas eller företagsevenemang? - allt är möjligt hos oss.

På Fredriksborg nära 5 hektar stora område, kan ni ha kalas, fester, konferens och evenemang i olika stil och storlek - inomhus, utomhus eller kanske i fästningen?

Vi har stor brygganläggning med serveringsmöjligheter direkt nere vid Oxdjupet, egen gästbrygga, lummig idyll, avskildhet och alla möjligheter att göra er dag till en riktigt fantastisk dag.

Hotellet rymmer ca 50 sittande gäster, det uppvärmda orangeriet intill rymmer ca 44 sittande. Maj till september har vi ett stort eventtält/bröllopstält som rymmer uppåt 120 personer, samt mäktiga Fredriksborgs fästning som kan användas för allt ifrån utställning och event till fest och dans.

Vi arbetar med samarbetspartners för att hyra in särskild utrustning ifall vi skulle sakna detta. Om Ni önskar är vi gärna bollplank och hjälper till med tips och råd på upplägg för festen eller bröllopet.

Vill ni åka båt eller buss från stan, ha något särskilt tema, underhållning eller fotograf på plats? Vi kan hjälpa er med alla delar och gör givetvis allt för att ni ska få den fest eller det evenemang ni önskar.

Vi är små nog att vara lyhörda och flexibla. Och stora nog att kunna genomföra arrangemanget på ett professionellt sätt. För den som önskar kan hela hotellet abonneras för att garantera att ni får vara bara ni, under festen.

Kontakta oss gärna och berätta mer om vad Ni drömmer om, så berättar vi mer om vad vi kan göra.

Telefon: 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!