BröllopsGuiden
Hällsnäs
Bild 1 av 7
Hällsnäs
Långenäs 150 Hällsnäs
435 35 Mölnlycke
TEL: 031-916466 FAX: 031-916915
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
EN MAGISK SCEN FÖR BRÖLLOP!

Längst ut på en udde, mitt ute i sjön hittar du Hällsnäs. Det faktum att vi är omgivna av sjö i princip alla håll gör luften klarare och magin större. På den sida som inte utgörs av vatten tronar tät och mystisk tallskog. En mer romantisk plats är svårt att hitta, och ändå ligger vi bara en kvart från både Göteborg och Landvetter flygplats.
Förutom det tindrade brudparet brukar de givna samtalsämnena under middagen vara den smått spektakulära utsikten från vår matsal. Den ligger bara några hundra meter från strandkanten och kan behöva en stunds tillvänjning. Här kan upp till 220 gäster njuta av vyn, det goda köket och inramningen från förra sekelskiftet. I dag är den nybyggda flygeln, insvept i svart trä med koppardetaljer, en lika populär festvåning som vår klassiska herrgårdsbyggnad.
Många brudpar väljer att viga sig på gräset intill strandkanten eller på gräskullen vid den lilla bastiljonen. Men det allra bästa sättet att få till en känsla för hur det blir just för er är förstås att besöka oss.

Hjärtligt välkomna!

I TRYGGA HÄNDER

Under många år har förälskade par valt Hällsnäs för en av livets viktigaste dagar. Oavsett om ni önskar ett litet och intimt bröllop eller en storlagen fest är ni i trygga händer.
Vi erbjuder exklusiva middagslokaler från 20-upp till 220 gäster där samtliga har tillgång till terrass & med magnifik panoramavy över sjön.

Givetvis har vi ett professionellt bröllopsteam som hjälper er med hela arrangemanget- från planering till genomförande.

Hanna Granberg
hanna.granberg@hallsnas.se
Bröllopskoordinator sedan 2004
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!