BröllopsGuiden
Hesselby Slott
Bild 1 av 7
Hesselby Slott
Maltesholmsv. 1-3
Vällingby
TEL: 08-445 51 40 FAX: 08-445 51 41
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
"MUSIKSLOTTET"

Gillar du fina slottsmiljöer men vill ha en avslappnad festkänsla? Då kommer du att älska att ha ditt bröllop på Sveriges egna musikslott! Hesselby Slott är en plats full av liv, rörelse och musik – en given samlingsplats för alla musikfantaster. Du kan boka slottet för bröllop, konferens, kick-off eller andra festligheter. Hesselby Slott är också en samlingspunkt för musiker, artister och alla som gillar musik. Vi som driver slottet är passionerade musikälskare och artisten Tomas Ledin är en av delägarna.


UTRYMMEN & OMGIVNING

På Hesselby Slott hittar du bl.a. 68 hotellrum, restaurang för 150 personer, vackra salonger, stor slottspark med barockträdgård, slottsterrass med tält under sommarhalvåret och bastu med mindre avsvalkningspool.


VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Vi finns endast 25 minuter från Stockholms centrum med bil eller tunnelbana. Välkommen till slottet på visning och planera er stora dag! Ett drömbröllop ser olika ut för alla. Oavsett om ni vill ha en stor fest eller fira hela helgen hjälper vi er att ta fram det bröllopet ni vill ha.


TIPS! Kika gärna även på Stockholm Meeting Selections andra slott:
Näsby Slott – ”Festernas slott”
Rosersbergs Slottshotell – ”Det kungliga slottet”
Ulfsunda Slott – ”Champagnens slott”
Åkeshofs Slott – ”Det lilla slottet”
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!