BröllopsGuiden
Kittelfjäll Värdshus
Bild 1 av 7
Kittelfjäll Värdshus
Sagavägen Kittelfjäll 366
923 95 Kittelfjäll
TEL: +46 940 57 47 00
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Fira ert bröllop på Kittelfjäll Värdshus!
Vi erbjuder er en restaurang och ett boende som är perfekt för både det lilla och stora bröllopet.

Efter vigsel tar vi emot er med fördrink och brudskål i vår fina bardel eller på altanen med vacker utsikt över Kittelfjället.
I matsalen serverar vi bröllopsmiddagen med dramatiska Borkafjället som dramatisk fond. Menyn skräddarsyr vi efter era önskemål. Våra råvaror väljer vi främst från duktiga lokala producenter och maten håller högsta klass. Passande dryckespaket sätts ihop av vår duktiga sommelier.Vi kan servera upp till 95 sittande bröllopsgäster.

Efter middagen fortsätter festen i vår fullt utrustade bar där vi gärna hjälper till med att hitta bra och passande underhållning.

I vårt mysiga och ombonade vandrarhem har vi 44 sköna sängar att somna in i efter en lyckad fest. Det går såklart jättebra att abonnera hela boendet exklusivt för ert sällskap.

Vi ordnar med glädje en god brunch eller lunch dagen efter bröllopet. En god middag och utelunch innan bröllopet fixar vi gärna. Möjligheterna är många!

Ett bröllop i det storslagna och vilda Kittelfjäll på Värdshuset med fantastiskt god mat och dryck i väldigt vacker miljö med personlig, avslappnad och proffsigt bemötande gör vi er fest till ett minne för livet för alla gäster.
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!