BröllopsGuiden
Lotus Travel
Sankt Eriksgatan 117
113 43 Stockholm
TEL: 08 545 188 40
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Hej!

Vad kul att ni är och tittar in här hos oss på Lotus Travel! Vi är ett glatt gäng som älskar att skapa oförglömliga resor.

Vad sägs t.ex. om en båttur längs Mekongfloden? Tigersafari i Indien? Vi på Lotus Travel skräddarsyr unika och personliga resor till hela Asien, och några ställen till.

Oavsett om ni vill uppleva storstadspuls, ge er ut på en äventyrsfylld rundresa eller njuta av sol och bad på en kritvit strand skapar vi en bröllopsresa helt anpassat efter era önskemål.

Hur går det till att skräddarsy en resa?
Det är väldigt enkel!

1. Kanske har ni redan färdiga idéer? Vad bra, då kan ni hoppa vidare till steg 3!

2. Om ni inte redan har färdiga idéer föreslår vi att ni tar en titt på några av de fina resorna vi listat här nedan. Fler resor finns på vår hemsida. (Vi hjälper er självklart också gärna att komma med förslag om ni önskar!)

3. Kontakta oss och berätta om vilka önskemål ni har inför er drömresa. (Kontaktinfo hittar ni längst ner!)

4. Utifrån era specifika önskemål sätter vi sedan ihop ett förslag på reseprogram som ni självfallet får möjlighet att godkänna eller ändra.

5. Efter att ni godkänt reseprogrammet bokar vi in allting; flyg, hotell, restauranger, aktiviteter, guider, transporter, speciella arrangemang, med mera.

6. Grattis! Er drömresa är redo och väntar på er. Ni kan i lugn och ro slappna av och njuta av ert stundande bröllop. Svårare än så är det inte! :)

Inspiration:
Drömresa - Indonesien med Bali
Kuba - Karibiens Pärla
Borneos Skatter
Indiens Pärlor
Klassiska Vietnam
Fyra länder Längs Mekong
Japans Kontraster
Färgstarka Costa Rica

Många fler resor kan ni hitta på vår hemsida!

Om ni har några frågor eller om ni behöver förslag och hjälp att välja så kan ni alltid nå oss på telefonnummer 08 545 188 40 eller genom att skicka ett e-postmeddelande till oss.

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar,
Vi på Lotus Travel
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem