BröllopsGuiden
Pili Of Art
Fasanvägen 55
434 91 Kungsbacka
MOBIL: +46 (0) 73-564 85 59
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Du & jag tar fram det perfekta konceptet för ditt bröllop!

Som extra service tar jag mig ut på plats hos dig på bröllopsdagen eller om du vill komma till salongen.

Jag är lyhörd för dina önskemål för jag vill att du ska känna dig väl bemött och omhändertagen.

Kostnadsfria konsultationer ingår i båda mina brudpaket och innefattar även make up om du valt det. Detta innebär att vi pratar om din tilltänkta brudfrisyr: vi ser på bilder, går igenom texturen på ditt hår, pratar om hårsmycken, slöja, tiara, krona mm. Jag antecknar på gammaldags vis så jag har stenkoll på vad vi pratat om.
Om du behöver så finns löshår och hårsmycken till uthyrning.

Om du valt make up så provar vi ut en passande foundation eller mineralpuderfoundation till dig, ett snyggt rouge och läppstift/ läppglans samt kikar på färger till ögonskuggorna mm.
Om du vill göra en prov-makeup kostar det 650kr/h och då går vi igenom rubb & stubb. Märket jag använder är Mary Kay för jag vet att det håller en hel dag. Möjligheten att handla finns. Om du hellre vill att jag använder ditt smink så går det jättebra 😃

I samband med bokningen betalar du en förskottsbetalning på 2000-3000kr. Detta görs för att säkra din bokning hos mig. På slutfakturan drar jag av avgiften. Du har möjlighet att ångra din bokade plats senast 4v innan bröllopsdagen och då få tillbaka pengarna. Läs mer om detta på min hemsida under "Bokningspolicy".

Jag kommer göra mitt bästa för att du ska få en fantastisk bröllopsmorgon. Jag har erfarenhet sen 2007 och lärt mig bl.a att gott om tid är det mest viktiga denna dagen. Skulle du vara stressad och uppe i varv så kör vi lite andningsövningar då jag även jobbar med yoga 🙏😌
Allt för en lugn & harmonisk bröllopsmorgon!

Hjärtligt välkommen att boka din stora dag hos mig❣
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem