BröllopsGuiden
Restaurang Lyckorna Brygga
Robert Macfies väg 20
459 33 Ljungskile
TEL: 0522-222 55
Skicka ett meddelande / offertförfrågan TIPSA ANDRA:
Det enda ni ska behöva tänka på är att säga ja. Resten löser vi. Ljungskile och Lyckorna är en fantastiskt vacker plats för fest, speciellt om somrarna. Välkomna att fira kärleken eller andra av livets stora händelser.

På Lyckorna är havet alltid nära och på kullen just bredvid tornar kyrkan upp sig med vacker utsikt över Ljungskileviken. Från kajen precis utanför restaurangen går den gamla omgjorda ångbåten M/S Gustafsberg på tur hela sommaren. Det är otroligt romantiskt att gifta sig på båten, lägga till på ångbåtsbryggan och komma in till oss och fira hela natten. I våra lokaler tar vi emot upp till 160 sittande gäster. Det är nyrenoverat och fräscht med en härlig modern miljö. Här finns nästan alla möjligheter, utrustning för livemusik och kalas hela kvällen lång. Menyn varierar vi efter varje önskemål, men självklart är fisk och skaldjur en given succé här hos oss, vi ligger ju precis vid havet. Det enda ni ska behöva tänka på är att säga ja. Resten löser vi. Ljungskile och Lyckorna är en fantastiskt vacker plats för fest, speciellt om somrarna. Välkomna att fira kärleken eller andra av livets stora händelser.

På Lyckorna är havet alltid nära och på kullen just bredvid tornar kyrkan upp sig med vacker utsikt över Ljungskileviken. Från kajen precis utanför restaurangen går den gamla omgjorda ångbåten M/S Gustafsberg på tur hela sommaren. Det är otroligt romantiskt att gifta sig på båten, lägga till på ångbåtsbryggan och komma in till oss och fira hela natten. I våra lokaler tar vi emot upp till 160 sittande gäster. Det är nyrenoverat och fräscht med en härlig modern miljö. Här finns nästan alla möjligheter, utrustning för livemusik och kalas hela kvällen lång. Menyn varierar vi efter varje önskemål, men självklart är fisk och skaldjur en given succé här hos oss, vi ligger ju precis vid havet.
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!

MER BRÖLLOPSSERVICE:

» Alla företag » Bli medlem