BröllopsGuiden
Safira
Bild 1 av 7
Safira
Stora Gatan 15 & Kungsgatan 56
Köping & Göteborg
TEL: 021-4444989
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
Fri frakt och gravyr på alla ringar!
» Klicka här
Välkommen till Sveriges största butik för smycken online. Vi älskar smycken och personlig service. Vi kan ringar!

Handla ringar online med prisgaranti i Sverige. Vi har ett brett sortiment av billiga ringar i guld och silver. Hos oss hittar du förlovningsringar, ringar, vigselringar, morgongåvor och mycket mer! Från kända varumärken som Schalins till vår egna tillverkning.

Vi älskar det vi gör och vi älskar att hjälpa Er mot den perfekta upplevelsen. Hos SAFIRA är kunden i fokus. Det spelar ingen roll om Ni är ute efter ett julklappstips, en doppresent, ett smycke till studenten eller kanske en förlovningsring. SAFIRA erbjuder ett makalöst sortiment av noga utvalda varumärken, ringar, halsband, armband, hängen, örhängen, förlovningsringar, vigselringar, namnsmycken, graverade smycken och mycket mer. Vi inspirerar med nyheter varje dag. SAFIRA har varumärken som Thomas Sabo, Schalins Ringar, Edblad, Flemming Uziel och många fler.

SAFIRA har egen produktion och verkstad. Vi har en härlig mix av kompentens. Vår samlade erfarenhet av smyckestillverkning uppgår till 100 år, vi vågar därav påstå att vi är experter på området. SAFIRA har lång erfarenhet av specialtillverkningar av ringar och att gravera smycken. Det är vår genuina kunskap kring hantverk och våra unika tillverkningsprocesser som gör oss bäst och snabbast i branschen.

Varmt välkomna till www.safira.se eller SAFIRA Flagshipstore på Kungsgatan 56 i Göteborg.
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!