BröllopsGuiden
Såstaholm
Bild 1 av 7
Såstaholm
Såstaholms Allé 12
187 70 Täby
TEL: 08-51019430
Skicka ett meddelande TIPSA ANDRA:
En festplats med äkta stjärnglans.

Såstaholm är en ljuvlig kuliss för er kärlekshistoria - ett minne för livet.

Såstaholm är ingen traditionell gammal herrgård, här finns en unik teaterhistoria från det gamla Höstsol, en historia som vi idag tagit med oss in i modern tid och som nu bygger grunden för vår verksamhet. Mat och dryck står i fokus, baren och våra loungemiljöer skapar möjligheter och vårt unika Backstage höjer feststämningen medan mörkret sänker sig över Vallentunasjön.

Vår restaurang är välkänd för sitt förstklassiga kök och sin välsorterade vinkällare och passar för bröllop upp till 100 gäster.

Ni kan vigas i någon av de många medeltidskyrkorna i vår närhet. Naturligtvis kan vi även ordna vigsel på plats hos oss. Kanske vill ni avlägga era löften på vår terrass Solsidan med en hänförande utsikt över Vallentunasjön eller under de vackra kandelaberlindarna i vår trädgård. Såstaholm är helt enkelt en utmärkt plats för bröllop.

På Såstaholm finns 93 rum, vart och ett inrett i Art Deco-stil. Bröllopssviten, som ligger i ett av tornen i huvudbyggnaden, heter "Sjunde Himlen" och har egen stjärnhimmel.

Allt ska kännas rätt och man vill känna och smaka på det som ska inmundigas på er stora dag. Vi vet genom erfarenhet att man alltid vill träffa oss för att få en tydlig bild av urvalet samt samtidigt få vara med att påverka så er bröllopsfest blir precis som ni drömt om.

Varmt välkommen att kontakta oss på restaurang@sastaholm.se

Vi regisserar ert besök med fingertoppskänsla - Hos oss har ni huvudrollen!
Sök efter fler bröllopsföretag Visa ditt företag du med!